Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (111/1739) > >>

Devristus Morii:
Nie pozwalać graczowi zabijać przeciwnika w poście? Może to zrobić tylko MG albo proawdzący zadanie?

Hagmar:
Pilnować po prostu, a jak gracz przegnie to go poranić/zabić.

Isentor:

--- Cytat: Devristus w 18 Maj 2012, 20:50:42 ---Nie pozwalać graczowi zabijać przeciwnika w poście? Może to zrobić tylko MG albo proawdzący zadanie?

--- Koniec cytatu ---
Wychodzi na to samo co napisałem wyżej. Tylko macie jakieś dziwne schizy i obawy przed tym, że gracz nie będzie mógł napisać o wymordowaniu 5 przeciwników pod rząd, jeśli nie będą mu na to pozwalały umiejętności.

Jak żyję tak sytuacje, w których gracz opisał poprawny atak przeciwnika mogę policzyć na palcach.

Hagmar:
Bo nikt tu nie jest szermierzem? Wedle Twojej koncepcji będzie trzeba czekać na akceptacje byle strzału z kuszy...

Isentor:

--- Cytat: Aragorn w 18 Maj 2012, 20:59:35 ---Bo nikt tu nie jest szermierzem? Wedle Twojej koncepcji będzie trzeba czekać na akceptacje byle strzału z kuszy...

--- Koniec cytatu ---
W takim razie przeczytaj mój post raz jeszcze. Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Napisałem o wykonaniu jednego ataku w poście. Wiąże się to z tym, że nadal masz swobodę w opisie walki i tym co robisz. Jesteś ograniczony tym, że możesz zaatakować tylko raz i tylko jednego przeciwnika. Nie możesz wykonać opisu jak to dzielnie wystrzeliwujesz jednego przeciwnika za drugim ze swojej ukochanej kuszy.

I teraz jest cisza. Dyskusja umarła. Więc wstrzymuję prace. Zacznę tak robić, to może ktoś się zainteresuje tematem przed faktem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej