Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (43/1739) > >>

Isentor:
Właśnie dlatego chce to przy okazji wprowadzić, skoro i tak już poprawiam statystyki przedmiotów i buduje poradnik tworzenia przedmiotów.

--- Cytat: Anvarunis w 06 Maj 2012, 22:56:11 ---Ja bym chciał, żeby ktoś Raanaarów ogarnął. Byli/są grywalną rasą, ale statystyki nie zostały przystosowane do nowych standardów. Jeśli nie ma nikogo chętnego, to mogę i ja się tym zająć.

--- Koniec cytatu ---
Przypomnij mi o tym jak tylko opublikuje pierwsze poprawki umiejętności. Inaczej nie będziesz wiedział, w którym kierunku prowadzić przebudowę.

Julian:
Tylko czy jest sens ogarniać Raanaarów, skoro i tak nie ma graczy, którzy grają tą rasą. I również nie ma krasnoludów.

Anv:
Jest  sens. Skoro było ustalane że są grywalni, to niech będą. Poza tym ostatnio rozważam możliwość przemiany.

Anette Du'Monteau:
Trudno tylko uzyskać taką miksturę przemiany :P Ile ja się męczyłem na czarnego dracona...

Isentor:
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Tworzenie_przedmiot%C3%B3w

Wprowadziłem podstawowe bronie. Na razie sugerowałem się starym układem. Poprawiam tylko stylistycznie opisy broni. Niemniej jednak moją uwagę przykuła ostrość w broniach obuchowych. Bronie obuchowe nijak są ostre. W związku z tym rozkminiam nad nowym współczynnikiem miast ostrości. Jak na razie moja pierwsza myśl to po prostu obuch. Wiązałoby się to z dodaniem nowego współczynnika w statystykach materiałów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej