Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Anette Du'Monteau:
Na temat tych broni to chyba każdy zauważył że tak bardziej pasuje :P Proponowałem też razem z Gordianem parę nowych broni, jak szabla, kiścień, trójząb itp.
Isentor:
--- Cytat: Zeyfar w 06 Maj 2012, 21:44:46 ---Na temat tych broni to chyba każdy zauważył że tak bardziej pasuje :P Proponowałem też razem z Gordianem parę nowych broni, jak szabla, kiścień, trójząb itp.
--- Koniec cytatu ---
Trójząb to włócznia ze specyficznym grotem. Właśnie tego postu szukam.
Anette Du'Monteau:
W Propozycjach zmian powinien być. Ja np. chciałem wprowadzić u siebie drzewcowe w związku z jedną sztuką walki i specjalną taką broń dość ciekawą :)
Anv:
Ja bym chciał, żeby ktoś Raanaarów ogarnął. Byli/są grywalną rasą, ale statystyki nie zostały przystosowane do nowych standardów. Jeśli nie ma nikogo chętnego, to mogę i ja się tym zająć.
Julian:
--- Cytat: Zeyfar w 06 Maj 2012, 22:49:38 ---W Propozycjach zmian powinien być. Ja np. chciałem wprowadzić u siebie drzewcowe w związku z jedną sztuką walki i specjalną taką broń dość ciekawą :)
--- Koniec cytatu ---
Ja bym u siebie z chęcią widział szable jako broń paradna. Do szaty galowej, oficjalnej, którą niebawem zaprojektuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej