Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Wszystkie kody do G3 podpisane po polsku tutaj !

<< < (19/25) > >>

Rewet:

--- Cytat: Michaloss ---A ja bym prosił o kody na 100 bryłek rudy, 20 kamiennych pokrzyw i 25 ziół many.   Niestety nie znam dość dobrze niemieckiego żeby samemu wyszukać. Może być tez kod na pojedynczy egzemplarz no ale wole mieć za jednym razem te rzeczy. Spawn Sh już odpada nie mam tej opcji dialogowej.
--- Koniec cytatu ---
oto magiczny kod na wszysko : idkfa. koniec jeśli taki post już byl to przepraszam ale nie czytam calych tematow i staram się pomagac

Rewet:

--- Cytat: Posejdon ---A więc, jak wpisujemy kody na Umiejętność to nie można używać "spawn", no i jak wpisuję z give, np. give It_Perk_1H1H_2, no i w konsoli pojawia się biały napis, żę niby dodało...
Ale w menu ewkipunku i umiejętności tego nie ma...
Proszę o pomoc...

PS. NIe gram z kodami, ale chce pobróbować kilka kodów z Gothic 3.
--- Koniec cytatu ---

a wwszedles w plik w : moj komputer,program files,gothic 3, i tam poszukaj pliku w ktorym zmien mode/game:false na mode/game true albo w tracie gry naciśnij ~` ten pod esc i wpisz MARVIN jeśli to zrpbiles to nie pisz np.It_Perk_1H1H_2  tylko idkfa na wszysko albo give Cat _ armor i masz wszytkie pancerze

Julian:
Mam oryginalna gre ale kod idkfa mi nie działa ,mam ustawione Ge3.ini co robic pomóżcie

INNOS Z WAMI
BELIAR ZA WAMI
ADANOS PRZED WAMI

Mantos:
Czy ci pokazuje się konsola?

Denek1337:
Mam pytanko, jaki kod wpisać by pojawił się Głodny wilk z zadania w Cape Dun?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej