Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Wszystkie kody do G3 podpisane po polsku tutaj !
jureus:
mam 2 pytnia
1. jak uzyje kodu naucz sie wszytko to wtedy wsztyko spada mi do zera ale jak yzyje kodu na siłe,zmiecznosc itp to bedzie działa? ten kod na atrybuty
2: czy mam stworzyc po edytwaniu pliku z kodami mam ge3.ini co mam zrobic aby obraz sie nie rozmazywał?
TomS:
Po 1 pisz wyrazniej,ale dobra,chyba cie rozumiem.Tak,gdy nauczysz sie wszystkiego wszystko ci spadnie do zera i musisz uzyc kody na sile itd.,a na to rozmazywanie to nie ma rady.
PS A nie lepiej grac bez kodow?
Isentor:
--- Cytat: jureus ---mam 2 pytnia
1. jak uzyje kodu naucz sie wszytko to wtedy wsztyko spada mi do zera ale jak yzyje kodu na siłe,zmiecznosc itp to bedzie działa? ten kod na atrybuty
--- Koniec cytatu ---
Bo nie wpisujesz wartości nauki musisz coś napisać np. 300 wtedy wszystkie parametry osiągają takową wartość.
--- Cytat: jureus ---2: czy mam stworzyc po edytwaniu pliku z kodami mam ge3.ini co mam zrobic aby obraz sie nie rozmazywał?
--- Koniec cytatu ---
Było...opcja szukaj...
jureus:
dziekuje ja wole uzywac kodów
Pan Gothic:
A ja mam taki problem ze jak naciskam ~ wpisuje marvin to mi pisze syntex error costam costam a mam orginal kupilem w sklepie co mam z tym zrobic pls pomozcie bo chce cos zobaczyc na kodach, a i mam na true ustawione nie ma zadnych kwadracikow
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej