Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Wszystkie kody do G3 podpisane po polsku tutaj !
Gałązka:
Nie działa mi kod Give gold x. Pisze, że dodano 1x gold do inventory, a tam nic nie ma. Pisałem też Give It_Gold x i też nic... Co mam wpisać, żeby kod na kase działał? W spawn sh zapomniałem, i nacisnełem wróć po skorzystaniu z kodu, i już nie moge wiecej z niego skorzystać... Jeżeli jest ktoś komu działa kod na kase niech pisze plz!!!
Resio:
Co ty grac nie potrafisz , gothic 3 jest łatwy przynajmniej na zdobywanie złota , Potwory trudno nie kiedy pokonac
Lee16:
W Gothica 3 na kody gra się beznadziejnie, a jak chcesz mieć dużo złota to idź np. do Geldern. Tam są dwa skarbce i w h** złota tylko musisz najpierw oswobodzić miasto od Orków :D:D
Rakbar Nasard:
Popieram moich poprzedników nie graj na kodach w gothic 3. Najpierw wpiszesz kod na złoto a potem będziesz grał na nieśmiertelność. Najlepiej idź do jakiegoś miasta zrób wszystkie misie a potem rewolucje ( nie zapomnij zebrać broni z orków, ja po zdobyciu Geldern dostałem za bronie 15 tysiaków ). Gra z kodami jest bezsensu.
Trivet:
Wszystkich lubujących się w kantach odsyłam do tego tematu: KLIK
Temat zamykam, bo nie ma sensu żeby kolejna dziesiątka userów wypisywała jakie to kody są złe i zbędne...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej