Królestwo Valfden > Efehidon

Ulica Dragosaniego pogromcy Kagana

<< < (23/27) > >>

Devristus Morii:
Spokojnym krokiem podszedł do mężczyzny, aby wyglądało to tak jakby się znali od dawna. Dzięki temu nikomu nie wydało się to podejrzne.
Chyba będziesz w stanie mi pomóc. Potrzebuję czegoś co nie jest dostępne w publicznych sklepach.

Narrator:

--- Cytat: Devristus Morii w 24 Styczeń 2016, 18:17:31 ---Spokojnym krokiem podszedł do mężczyzny, aby wyglądało to tak jakby się znali od dawna. Dzięki temu nikomu nie wydało się to podejrzne.
Chyba będziesz w stanie mi pomóc. Potrzebuję czegoś co nie jest dostępne w publicznych sklepach.

--- Koniec cytatu ---

Mężczyzna spojrzał podejrzliwie na Devristusa.
- Skąd sugestia, że miałbym wiedzieć gdzie można coś takiego nabyć?

Devristus Morii:
Widziałem Twoją szybką wymianę z mężczyzną w bramie. Ponadto lata spędzone w slumsach wyrobiły we mnie pewne doświadczenia, które dla niewprawnego oka mogą okazać się zwyczajne. Przechodząc do rzeczy potrzebny jest mi ekstrakt wyciśnięty z języka geardeza oraz smocza łza. Mam nadzieję, że możesz zdobyć informacje lub być pośrednikiem kupna?

Narrator:

--- Cytat: Devristus Morii w 24 Styczeń 2016, 18:26:30 ---Widziałem Twoją szybką wymianę z mężczyzną w bramie. Ponadto lata spędzone w slumsach wyrobiły we mnie pewne doświadczenia, które dla niewprawnego oka mogą okazać się zwyczajne. Przechodząc do rzeczy potrzebny jest mi ekstrakt wyciśnięty z języka geardeza oraz smocza łza. Mam nadzieję, że możesz zdobyć informacje lub być pośrednikiem kupna?

--- Koniec cytatu ---

- Ekstrakt z języka geardeza i smocza łza? - powtórzył mężczyzna. Zamyślił się. - Nie przypominam sobie, abym o czymś takim słyszał. Hm... To zapewne niezbyt legalne towary. Nie wiem, czy mógłbym się czegoś o tym dowiedzieć. Nawet jeśli bym chciał. - To czego facet chce było chyba jasne.

Devristus Morii:
Wiadomo, że przecież nie ma nic za darmo w tych czasach. Proponuję 100 grzywien za informacje i za pośrednictwo w zakupie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej