Strefa pomocy > Arcania: Gothic 4 oraz Upadek Setarrif
instalacja Arcania Upadek Setarrif
Isentor:
Po prostu zainstaluj. Najnowszą wersje masz na stronie Microsoftu.
muriel-777:
--- Cytat: Isentor w 04 Marzec 2012, 14:18:00 ---Po prostu zainstaluj. Najnowszą wersje masz na stronie Microsoftu.
--- Koniec cytatu ---
ściągnąłem najnowszą wersje i próbowałem ją zainstalować ale pojawił się komunikat że taka wersja już jest dostępna. ciekawy jestem czy też konflikt wersji Microsoft Visual C++ może spowodować jakieś błędy przy uruchamianiu gry bo w upadku setariff jest wersja z 2005 a ta co jest w komunikacie problematyczna jest z 2008 roku i ma nazwe Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x86 i wersje taką jak ta co się wyświetla w komunikacie z błędem czyli 9.0.30729.4148 jest jeszcze napisane Offset: 00030dc4. może wystarczyło by odinstalować tą wersje wtedy by zostały mi z 2005 i ta najnowsza z 2010 bo z nimi nie zauważyłem komunikatów jak myślicie ? :-)
Isentor:
Usuń wszystko i zainstaluj tylko najnowszą z 2010 roku.
muriel-777:
--- Cytat: Isentor w 04 Marzec 2012, 21:09:50 ---Usuń wszystko i zainstaluj tylko najnowszą z 2010 roku.
--- Koniec cytatu ---
dobrze usune wszystko i zainstaluje najnowszą z 2010 roku tylko ciekawe czy mi nie przestaną działać inne gierki które miały wersje 2005 lub inną i mi ruszyły bo mam zainstalowaną całą serię gothica od 1 do upadku setariff i tylko ten ostatni jakieś błędy ma :-)
Isentor:
Najnowsze biblioteki zawierają również poprzednie aktualizacje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej