Strefa pomocy > Arcania: Gothic 4 oraz Upadek Setarrif

instalacja Arcania Upadek Setarrif

(1/3) > >>

muriel-777:
aby dodatek prawidłowo się zainstalował trzeba mieć nazwę konta administratora bez polskich liter bo wtedy mogą wystąpić błędy przy instalacji i pojawiać się błąd visual c++

Isentor:
Jaki system operacyjny? Zaktualizowany do najnowszej wersji? Sterowniki do karty graficznej najnowsze? DirectX zainstalowany? Na pewno niczego nie pominąłeś podczas instalacji gry?

muriel-777:
windows xp home oem sp3, sterowniki mam najnowsze do karty graficznej direct x mam w wersji 9.0 c, odznaczyłem pozycje z PhysX bo jest zainstalowana nowsza wersja a ta co była w upadku setariff zawierała błędy teraz tylko pojawia mi się błąd :

AppName: arcania addon.exe AppVer: 1.1496.0.0 ModName: msvcr90.dll

ModVer: 9.0.30729.4148 Offset: 00030dc4

może nowa wersja visual c++ 2005 by pomogła bo chyba ten plik msvcr90.dll jest powiązany z tym jak myślicie?

Isentor:

--- Cytat: muriel-777 w 04 Marzec 2012, 12:16:34 ---może nowa wersja visual c++ 2005 by pomogła bo chyba ten plik msvcr90.dll jest powiązany z tym jak myślicie?

--- Koniec cytatu ---
Najprawdopodobniej ten plik uległ uszkodzeniu lub go po prostu brak. Zainstaluj od nowa najnowszą wersje.

muriel-777:

--- Cytat: Isentor w 04 Marzec 2012, 13:05:30 ---Najprawdopodobniej ten plik uległ uszkodzeniu lub go po prostu brak. Zainstaluj od nowa najnowszą wersje.

--- Koniec cytatu ---

całiem możliwe że uległ uszkodzeniu lub go brak bo jak przegladałem wszystkie pliki po zainstalowaniu to go nigdzie niewidziałem. a jakbym zainstalował najnowszą wersję to gdzie ten plik powinien być widoczny w jakim folderze i chciałem się jeszcze zapytać jaka wersja jest najnowsza z tej serii 2005 która by chodziła na moim systemie windows xp home oem sp3 32 bit i gdzie ją można znaleźć :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej