Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gimlinka:
Skoro "twórczość własna", to jakżebym mogła sobie odmówić...
Grać na zwłokę dobra rzecz
Można przecież poudawać
Później w razie czego: "precz"
Ja nie chciałam Ci nic dawać
Tylko słowa lub pół czasem
Wyszeptane gdzieś po cichu
Może kiedyś gdzieś pod lasem
Przy bezwstydnym leśnym lichu
Tylko kosze wątłych marzeń
Smutków dzieła i obrazy
Bez specjalnych zwykle wrażeń
Gesty dziwne i wyrazy
Tylko zapach wysp nieznanych
Złotem niebo oplecione
Oraz wspomnień mi nie danych
Barwne tęcze pomylone
Tylko burz pioruny, grzmoty
Mędrców wiary dotyk długi
Ptaków złote, piękne loty
Wieszczy słodkich na usługi
Ja nie chciałam Ci NIC dawać
Później przeklnę za to siebie
ÂŻe Ci mogło się wydawać
ÂŻe też czegoś chcę od Ciebie..
Eric:
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/
Jak nic będzie nowy hicior Dody. Po Dżadze, Dwóch Bajkach i... e... więcej twórczości nie znam, nadszedł czas na "Ja nie chciałam ci dać!".
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/
Gimlinka:
--- Cytat: Dyum w 16 Luty 2012, 23:21:59 ---\m/ \m/ \m/ \m/ \m/
Jak nic będzie nowy hicior Dody. Po Dżadze, Dwóch Bajkach i... e... więcej twórczości nie znam, nadszedł czas na "Ja nie chciałam ci dać!".
\m/ \m/ \m/ \m/ \m/
--- Koniec cytatu ---
"e... więcej twórczości nie znam" Naprawdę myślisz, że ktoś Ci uwierzy?
Jeśli tylko stworzysz odpowiedni "bit"(wiesz... taki żeby spodobał się kolegom z gimbazy), użyczysz swojego głosu(nie przejmuj się, że jeszcze nie przeszedłeś mutacji.. - to nawet lepiej...) to może faktycznie stanie się kolejnym "hitem"...
Eric:
W sumie się zastosuję. Kto wie, może zbiję furorę! Cieszę się, że moja obiektywna krytyka przemówiła do Twojego rozumku <3 Moi koledzy z gimbazy będą zachwyceni, zyskam wśród nich autorytet i pokieruję niczym Hitler narodem niemieckim i w ogóle rasą aryjską, wypowiadając odpowiednie słowa w odpowiednim czasie i na wieczne potępienie skazując ludzi podobnych Tobie.
Wiersz naprawdę wspaniały, idealny na sabat rozżalonych gotek, nago tańczących przy świetle księżyca i narzekających na zło i boleść tego szarego padołu. Ujęłaś nim moje serce, podobnież tymi rymami dopełniającymi wspaniałą kompozycję. On promuje czystość przedmałżeńską, prawda?
Gimlinka:
--- Cytat: Dyum w 16 Luty 2012, 23:48:03 ---
W sumie się zastosuję. Kto wie, może zbiję furorę! Cieszę się, że moja obiektywna krytyka przemówiła do Twojego rozumku <3 Moi koledzy z gimbazy będą zachwyceni, zyskam wśród nich autorytet i pokieruję niczym Hitler narodem niemieckim i w ogóle rasą aryjską, wypowiadając odpowiednie słowa w odpowiednim czasie i na wieczne potępienie skazując ludzi podobnych Tobie.
Wiersz naprawdę wspaniały, idealny na sabat rozżalonych gotek, nago tańczących przy świetle księżyca i narzekających na zło i boleść tego szarego padołu. Ujęłaś nim moje serce, podobnież tymi rymami dopełniającymi wspaniałą kompozycję. On promuje czystość przedmałżeńską, prawda?
--- Koniec cytatu ---
Co znaczy "zbijać furorę"? Jeśli mi to wytłumaczysz i będzie się to trzymało kupy, to... na pewno "zbijesz furorę".
Z wypiekami na twarzy śledzić będę Twoja karierę, kto wie może za jakiś czas będziesz mógl się pochwalić czymś więcej niż żenujące wypowiedzi, które tylko Tobie wydają się śmieszne.
Sądzę też, że porównanie do Hitlera jak najbardziej oddaje twoja osobę, ale na charakterystyczny wąsik musisz jeszcze poczekać parę lat xD.
Głodnemu chleb na myśli, jak to się mówi. Ty wytrzymałeś aż 1 post bez seksistowskich nawiązań. Jeśli marzysz o nago tańczących czarownicach i ich sabatach pełnych orgii, to upraszam aby pozostało to tak jak dotychczas w sferze twoich marzeń sennych. Bo wiesz, później mama przeczyta takiego posta i będziesz się musiał poważnie tłumaczyć xD.
Swoją drogą dziwne, ze sen z powiek spędza Ci kwestia czystości przedmałżeńskiej, w takim wieku powinieneś raczej przejmować się zwykłą "czystością", chyba że chcesz za jednym zamachem rozwiązać też tą drugą kwestię w przyszłości xD.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej