Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Demo Mass Effect 3 - wrażenia
Elrond Ñoldor:
Zastanawia mnie jedna kwestia. Załużmy że rozdupczyliśmy Radę Cytadeli, zniszczyliśmy królową Raknii, zniszczyliśmy główną bazę ÂŻniwiarzy z ich technologią, a na dodatek unicestwiliśmy miliony kopii syntetyków. W ME3 nikt nam nie pomoże :/
Rozumiem obronę Cytadeli. Inteligentne owady i niebezpieczne kopie wolałem unicestwić. Zastanawiam się tylko czy pozyskanie informacji dla Cerberusa będzie dobre. Co wy na to?
Isentor:
--- Cytat: Elrond w 22 Luty 2012, 20:17:01 ---Załużmy że rozdupczyliśmy Radę Cytadeli
--- Koniec cytatu ---
W ME2 była już nowa rada cytadeli w zależności od naszej decyzji z Andersonem lub Udiną na czele.
--- Cytat: Elrond w 22 Luty 2012, 20:17:01 ---zniszczyliśmy królową Raknii,
--- Koniec cytatu ---
Być może okazać się jakimś bonusem dla tych co jej nie zniszczyli.
--- Cytat: Elrond w 22 Luty 2012, 20:17:01 ---zniszczyliśmy główną bazę ÂŻniwiarzy z ich technologią, a na dodatek unicestwiliśmy miliony kopii syntetyków. W ME3 nikt nam nie pomoże :/
--- Koniec cytatu ---
Tak ale zebraliśmy też masę info. Do pomocy mamy praktycznie wszystkie główne rasy z cytadeli. Więc trzeba będzie zachęcić lub zmusić ich do pomocy Ziemi.
--- Cytat: Elrond w 22 Luty 2012, 20:17:01 ---Rozumiem obronę Cytadeli. Inteligentne owady i niebezpieczne kopie wolałem unicestwić. Zastanawiam się tylko czy pozyskanie informacji dla Cerberusa będzie dobre. Co wy na to?
--- Koniec cytatu ---
Być może zostanie to jakoś fabularnie odnotowane, ale nie przewiduje żeby odcisnęło to znaczące piętno na rozgrywce. Poza tym Cerberus w ME3 chce nas zabić. Także coś poszło nie tak już po zakończeniu ME2 i pewnie dowiemy się co, skoro Człowiek Iluzja zakończył współpracę z Shepardem.
Mogul:
gram w multi i wciągnęło mnie
Isek chętny na co-opa?
Isentor:
Nie chętny, bo już nie mam dostępu do PC. ;[
Mogul:
;[ Ale chyba zdecyduję się na kupno tej gry. Już dzisiaj wiem, że ją kupię, a może pre-ordera kupię. Nie wiem, czy będzie można po trzecim marca -.-
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej