Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gdzie jest Milten?
Akascha:
Zginął mi Milten .Chciałem się dowiedzieć czy jest on bardzo związany z fabułą ,czyli chodzi mi o to czy bez niego da się przejść główny wątek.Istnieje taka ewentualność ,że zabiły go po drodze zwierzęta albo wniknął w ścianę.
Proszę o odpowiedź i dziękuję.
Pozdrawiam!!
_Snopek_:
Zadam głupie pytanie, mianowicie czy zbadałeś cały klasztor i czy poszedłeś do sanktuarium gdzie jest posąg Innosa ( taka jaskinia strzeżona przez jednego paladyna prowdząca w głąb góry ).
Jeśli go tam nie ma to może wsiąknął w ściane ja tak miałem z arcymagiem wystarczy sie przespać i wróci na swoje miejsce. Pożarcie przez zwierzęta nie wchodzi w gre.
Akascha:
Zbadałem cały klasztor.Chyba Milten jest w sanktuarium w klasztorze więc tam go nie ma ,w bibliotece także na dziedzińcu etc. też go nie ma i patrzylem po ścianach -nic.Ale spróbuje się przespać.
Sir_William:
Miltena znajdziesz w jaskini, gdzie objawił sie Innos. Możesz tam dojść, skręcając na lewo od biblioteki. Tam są takie schodki w górę. Na końcu tych schodów jest komnata, a raczej kapliczka. Z (bodajże) dwunastoma piedestałami i miejscem, gdzie możemy przetopić kielichy. Milten stoi przy jednem z pulpitów.
Garret:
Mówisz, że zgubiłeś Miltena?? Jest kilka spodobów na to żęby go odnależć, jeden to oczywiście przespać się, w nadzieji że się pojawi; możesz też łukiem/magią nacelować na ścianę, by sprawdzić czy go namierzysz ; możesz wczytać grę, lub oczywiście uzyć kodu który znajdziesz na stronie http://www.worldofgothic.de/gothic3/index....codes&cat=9.
--- Cytat: Sir_William ---Miltena znajdziesz w jaskini, gdzie objawił sie Innos. Możesz tam dojść, skręcając na lewo od biblioteki. Tam są takie schodki w górę. Na końcu tych schodów jest komnata, a raczej kapliczka. Z (bodajże) dwunastoma piedestałami i miejscem, gdzie możemy przetopić kielichy. Milten stoi przy jednem z pulpitów.
--- Koniec cytatu ---
William, przecież to jest sanktuarium Innosa, opisałeś drogę do czegoś, o czym oni dobrze wiedzą i o czym rozmawiali. A poza tym, powiedział, że Milten mu zniknął, a nie że go nie znalazł, czyli musiał już u niego być/rozmawiać z nim.
Garret
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej