Tereny Valfden > Dział Wypraw
Na pohybel skurwysynom-na ratunek Adasiowi.
Adaś:
Obudziłem się nagle w jakiejś klatce, w okół było pełno klatek. Które ledwie były widoczne, gdyż pochodnie dawały niewiele światła. Leżałem na słomie, czułem się jakbym miał poczwórnego kaca giganta. ÂŁeb nie miłosiernie napierdalał. Każda myśl przynosiła niemiłosierny ból. Starałem się go przezwyciężać, gdyż chciałem sobie przypomnieć co się wydarzyło w ostatnim czasie, ale nic nie pamiętałem. Co gorsza nic nie pamiętałem z przeszłości, nawet swego imienia. Kim ja jestem? Kim ja do kurwy nędzy jestem?. Wstałem i zacząłem krzyczeć z wściekłości. Biłem, kopałem w klatkę ale nie puszczała w końcu krzyknąłem:
-Wypuście mnie stąd kurwie syny! Wyypuśćiee mnie kurwa!
Portret:
Statystyki ekwipunku:
Broń 1:
Nazwa broni: Zużyty miecz obywatela
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 6
Wytrzymałość: 3
Opis: Wykuty z 55 sztabek mosiądzu o zasięgu 0,9 metra. Jego ostrze jest mocno wyszczerbione, i widać ślady pęknięć.
Wymagania: Walka bronią sieczną [50%]
Broń 2:
Brak
Broń 3:
Bak
Broń 4:
Brak
Nazwa odzienia:
Nazwa odzienia: Kubrak wędrowca
Rodzaj: brak
Typ: strój
Wytrzymałość: 1
Opis: Uszyty z 100 kawałków lnianego płótna.
Wymagania: brak
Statystyki postaci
Specjalizacje:
Umiejętności nabywane:
*Walka bronią sieczną [100%]
*Używanie zbrój miękkich
*Akrobatyka
*Walka bronią dystansową [75%]
*Otwieranie wszelkich zamków
*Walka tarczą[50%]
Osiągnięcia:
* Pogromca smoków
Umiejętności rasowe:
*Potencjał magiczny
*Potencjał chemiczny
*Ciało z gliny
*Ulubieniec bogów
*Bystry umysł
Magia: brak
Hagmar:
Spokojnie Gierwazy. Przecież tu mieszkasz od lat. Słowa padły z ciemnego konta, nie widziałeś nikogo. Dziś czeka Cię walka na arenie, w imie Lorda Ba'ala.
Adaś:
-Gierwazy? Mieszkam od lat? Lord Ba`al? ÂŻe co kurwa? Możesz jeśli łaska wyjaśnić bo nie pamiętam nic.
Hagmar:
Wczoraj za dużo wypiłeś. Dlatego nic nie pamiętasz. Z cienia wyszedł elf, z paskudną blizną ciągnącą się przez mordę. Otworzył drzwi klatki. Chodź, czas na walkę wieczoru.
Adaś:
-Rozumiem ale czemu nic nie pamiętam z przeszłości? I w ogóle o co chodzi z tą walką?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej