Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kombosy dwóch mieczy
got2:
Każde zwierzę (prócz nielicznych) przewraca. Ludzie zadają super cios bo też mogą. >:(
Gordian Morii:
Przecież wspominałem o tym w innym wątku. Walcząc dwoma mieczami nawalasz szybko, ale bohater traci na stabilności i co chwilę leży na ziemi. Dla mnie bez sensu więc wybieram tarczę:)
Elrond Ñoldor:
O.o Nigdy mi się tak nie zdarzyło... Znaczy się, walczyć dwoma ostrzami, jesteś bardziej podatny na powalenie? Walczysz 2h albo 1h+tarcza, to mniej?
Gordian Morii:
--- Cytat: Elrond w 25 Styczeń 2012, 21:59:00 ---O.o Nigdy mi się tak nie zdarzyło... Znaczy się, walczyć dwoma ostrzami, jesteś bardziej podatny na powalenie? Walczysz 2h albo 1h+tarcza, to mniej?
--- Koniec cytatu ---
Wedle moich praktyk tak. Od zawsze chciałem być asasynem i napierdzielać z dwóch mieczy (lodowego i ognistego), ale po trzecim pojedynku gdzie nawet szakal potrafił mnie powalić mimo wykokszonej postaci powiedziałem - "Fenk ju e lot" - i wróciłem do paladyna z tarczą;] Nie wiem, dlaczego tak jest, ale przy wyzwalaniu Nordmaru ani razu nie leżałem na plecach, a na pustyni ciągle. (takie już moje "zboczenie", że gram taką postacią w jakiej środowisku się znajduję i czyje misje wykonuję. Dla klimatu można rzec.
Elrond Ñoldor:
Dziwne, ja tego nie miałem O.o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej