Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Kombosy dwóch mieczy

(1/4) > >>

matiuss12:
 <rycerz> Nauczylem sie walki dwoma mieczami, tylko nie wiem jeszcze jak zrobic super kombosy i czy mozna jeszcze sie jakos blokowac?

Adaś:
Przytrzymaj LPM a zrobi piruet z nimi, a na PPM blokujesz :P

got2:
Prawym przyciskiem myszy blokujesz ciosy, atakujesz, robisz super ciosy, pchnięcia i szermierkę tak samo jak w jednoręcznej.
I jak ?

Elrond Ñoldor:
Ogólnie, gdy zam grałem po raz pierwszy w G3 spodziewałem się nie wiadomo czego po kolejnych naukach umiejętności bojowych. Prawda jest taka że za dużo różnic nie ma. Dochodzą pojedyncze nowe ataki, a po osiągnięciu mistrzostwa przeciwnik może się przewrócić. Co jest irytujące, bo trzeba poczekać aż wstanie, a czasami robi automatyczny atak. W walce dwoma ostrzami klikając jakoś w dziwne sposoby, można uruchomić, że Bezi macha na raz dwoma ostrzami i się okręca, co niby miało razić wszystkich wrogów na około. Spróbuj przytrzymać LPM i klikać jednocześnie PPM.

exxeldj:
Walki podstawowej i zaawansowanej nauczy cie Silvio,szczerze powiem ze kto uczy mistrza..nie wiem..możliwe,że zuben..jeśli masz 2 miecze czyli walczysz bez tarczy to tylko blok prawym przyciskiem myszy i to wszystko..przytrzymaj lewy myszki i bardzo fajne kombosy wychodzą

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej