Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Rozwoj postaci G3- pomoc
matiuss12:
A co do tarczy to mam zyzyta tarcze paladyna po upadlym paladynie kurcie. A zyzyta i nie zyzyta na patchu 1.6 to chyba zadna roznica?
exxeldj:
ja szedłem etapem rozwoju zawsze takim ze w Myrtanie goniłem z tarczą,a to dlatego ze tam jest masa kuszników..wtedy tarcza ci sie bardzo przyda,w varancie natomiast dla mnie ona zawsze była zbędna i zdecydowanie lepiej biło mi się dwoma mieczami...tutaj Gordian jeszcze polecił ci ulepszenie pancerza..fakt..o tym również zapomniałem..znacząco podniesie ci to def postaci...robiąc to co napisałem we wcześniejszych postach i to co teraz Gordian napisał może być kosztowne w punktach nauki...domyślam sie ze porobiłeś już misje w miastach myrtany,jeśli nie..zrób to..sporo zadań da ci dużo expa..np mistrz areny Mora Sul --> zadanie w Faring..wstrzymaj sie tylko z wyzwalaniem tych miast dopóki nie dostaniesz tej misji od Inosa..po wyzwoleniu 3 miast każdy ork chce cie zgładzić..tracisz wtedy kilka questów w Varancie a wykonanie niektórych będzie potrzebne..jeśli zawalisz..trzeba będzie pobić..np zadanie z ognistym pucharem łaczy się z niewolnikiem i orkiem,wyzwolenie świątyni również z orkami,,cenna reputacja dla asasynów
===
zużyta czy nie zużyta==>dla mnie tarcza miała spełniać tylko funkcje obrony przed bełtami oraz strzałami
matiuss12:
W Myrtanie lacznie wszystkich, ktorych nie zrobilem jest 5, bo czegos nie mialem np. wilcze skory dla gnara, 3 szczawie dla ho-oragha(nie jestem pewien do imienia tego orka). A skad mozna wziac te wilcze skory? A co do miast to wyzwolilem Cape Dun i Montere.
exxeldj:
wilcze skóry to już tylko z upolowania wilka jeśli masz umiejętnośc skurowania..to logiczne..ewentualnie w Cape jeśli nie robiłes tam questa dla myśliwego..tych skór jest tam sporo
matiuss12:
Wiem, ale to maja by jakies chyba specjalne skory, bo chcialem mu dac skory lodowych wilkow
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej