Tereny Valfden > Dział Wypraw
Wprowadzenie do przygody - Maureen Inwe
LilithBlade:
Nieco zdziwiona weszła na plac treningowy i czekała na dalsze instrukcje. Zaciskała nerwowo palce w oczekiwaniu na nieuniknione. Poprawiła Pana Straszysława i przełknęła ślinę starając się zachować spokój.
Portret
Statystyki ekwipunku
Broń 1
brak
Broń 2
brak
Broń 3
brak
Broń 4
brak
Odzienie
Nazwa odzienia: Kubrak wędrowca
Rodzaj: brak
Typ: strój
Wytrzymałość: 1
Opis: Uszyty z 100 kawałków lnianego płótna.
Wymagania: brak
Pas
Sakiewka - 100 sztuk złota
Statystyki postaci
Specjalizacje
- Walka bronią sieczną [50%]
Umiejętności nabywane
- brak
Umiejętności rasowe
- Potencjał magiczny
- Potencjał chemiczny
- Ciało z gliny
- Ulubieniec bogów
- Bystry umysł
Magia
-brak
Garderoba
Hagmar:
-Baczność! Rozkaz wypowiedziany był spokojnym acz stanowczym tonem.
-Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie sir. Nauczysz się tutaj jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Z racji iż jest to poligon, obowiązują tu zasady bezpieczeństwa pracy...z higieną to już gorzej. Spocznij!
[/i]
Tak mówimy
Tak myślimy
LilithBlade:
Lekko przestraszona wyprężyła się jak struna. Patrzyła Respovi prosto w oczy. Po chwili stwierdziła, że ma fajną czapkę, lecz nie odważyła się tego wypowiedzieć na głos.
- Tak jest - Odkrzyknęła i uśmiechnęła się lekko.
Po krótkiej przemowie nauczyciela odetchnęła z ulgą i rozluźniła mięśnie. W tym najbardziej spięte, te pośladków.
Hagmar:
Nie macie broni, idźcie do zbrojowni po miecz a potem stawcie się na arenie.
LilithBlade:
Coraz bardziej zdezorientowana poszła do zbrojowni, w nadziei, że natrafi tam na kogoś miłego. Zapukała do drzwi i weszła.
- Witam, przysłał mnie tu Mistrz Respev. Mam wziąć jakąś broń, aby móc przejść przez egzamin. - mruknęła w nadziej, że ktoś pomoże jej wybrać miecz odpowiedni do jej umiejętności.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej