Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (180/419) > >>

Elrond Ñoldor:
Nie zauważyliście, że umiejętność Podstawy łowiectwa, jest trochę źle napisana?

Dobrze że pozwala na zbieranie podstawowych trofeów (skór, kłów, pazurów). Ale ma dziwne ograniczenie do bestii, z których możemy to zrobić. Powinno być napisane, że ze wszystkich spotkanych w bestiariuszu.

Gunses:

--- Cytat: Elrond w 05 Wrzesień 2013, 21:22:33 ---Nie zauważyliście, że umiejętność Podstawy łowiectwa, jest trochę źle napisana?

Dobrze że pozwala na zbieranie podstawowych trofeów (skór, kłów, pazurów). Ale ma dziwne ograniczenie do bestii, z których możemy to zrobić. Powinno być napisane, że ze wszystkich spotkanych w bestiariuszu.

--- Koniec cytatu ---
Ja bym wolał, zeby było, że z każdego zwierzęcia I kategorii

Elrond Ñoldor:
Ciekawe kto Ci to powiedział :P

Gordian Morii:

--- Cytat: Elrond w 05 Wrzesień 2013, 21:22:33 ---Nie zauważyliście, że umiejętność Podstawy łowiectwa, jest trochę źle napisana?

--- Koniec cytatu ---

oooo o tym miałem mówić. Bo jak to jest, że ja nie kapuję jak zedrzeć skórę z kretoszczura czy innego ciula przecież to jest jeden ..j. Zrobić podstawę dla skór, futer, kłów, pazurów i rogów. A zaawansowane dla kolców jadowych, żuwaczek, łusek i innego patałajstwa, na którym się trzeba znać. Bo co to za różnica zedrzeć skórę z wilka czy smoka? Jak się wie jak to wszystko wygląda identycznie.

Gunses:

--- Cytat: Gordian w 05 Wrzesień 2013, 22:42:27 ---oooo o tym miałem mówić. Bo jak to jest, że ja nie kapuję jak zedrzeć skórę z kretoszczura czy innego ciula przecież to jest jeden ..j. Zrobić podstawę dla skór, futer, kłów, pazurów i rogów. A zaawansowane dla kolców jadowych, żuwaczek, łusek i innego patałajstwa, na którym się trzeba znać. Bo co to za różnica zedrzeć skórę z wilka czy smoka? Jak się wie jak to wszystko wygląda identycznie.

--- Koniec cytatu ---
Smok ma łuski. Trololololololololololoo...

No też może być.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej