Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (14/419) > >>

Eric:
O kurwa, wardyną to by się fajniusio siekało.

Dragosani:

--- Cytat: Sir Julian John Watherby w 05 Grudzień 2011, 19:06:24 ---Nowe bronie okej, ale bez jakiś przynależności rasowych. Czemu by krasnolud z szablą nie mógł biegać? To jest jego wybór.

--- Koniec cytatu ---

Nawet gdyby bronie miały "przynależność rasową", taki brodacz i tak mógłby latać z szablą. Owa przynależność byłaby tylko fabularnym smaczkiem.

Gordian Morii:

--- Cytat: Sir Julian John Watherby w 05 Grudzień 2011, 19:06:24 ---Nowe bronie okej, ale bez jakiś przynależności rasowych. Czemu by krasnolud z szablą nie mógł biegać? To jest jego wybór.

--- Koniec cytatu ---

A kto pisze o jakichś przynależnościach rasowych? Napisałem wyraźnie, te bronie wywodziłyby się z danego rejonu. Szabla od maurenów, rapier od elfów. ÂŻeby była jasność chodzi mi o coś takiego, jak to, że katana wywodzi się z Japonii, ale nigdzie nie jest zabronione żebyś ty sobie ją kupił.

Isentor:

--- Cytat: Gordian w 05 Grudzień 2011, 19:48:36 ---A kto pisze o jakichś przynależnościach rasowych? Napisałem wyraźnie, te bronie wywodziłyby się z danego rejonu. Szabla od maurenów, rapier od elfów. ÂŻeby była jasność chodzi mi o coś takiego, jak to, że katana wywodzi się z Japonii, ale nigdzie nie jest zabronione żebyś ty sobie ją kupił.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Po prostu trzeba fabularnie wyjaśnić skąd pochodzą te bronie i skąd zostały zapożyczone. Nie wymyślono ich przecież w kuźni jednego kowala na Valfden.

Elrond Ñoldor:
Harad się nazywał!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej