Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (2/419) > >>

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 29 Listopad 2011, 19:20:49 ---proponuję powołać radę miasta i radę królewska.

--- Koniec cytatu ---
W celu?

Dragosani:
Ja bym był za przywróceniem punktów chwały/reputacji. Bo teraz można robić nie wiadomo co, a i tak nie przynosi to "sławy' postaciom. A fajnie byłoby podczas zadania spotkać NPCa, co widząc postać gracza zatrzymuje się i mówi "Hej, jesteś X. Słyszałem o tobie. Ty zrobiłeś to i to!"

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Dyum w 29 Listopad 2011, 19:24:32 ---Może nie tyle zmiana, co po prostu przywrócenie starego ficzera, ale świetnie by było, gdyby wskrzesić gospodę u Toma (czy jak to się tam zwało) i wznowić te hazardowe gierki, bo były zajebiste.

--- Koniec cytatu ---

Jestem za! Miał się tym opiekować chyba Devristus, ale dał ciała. Zawsze było można zarobić trochę złota.

--- Cytat: Gordian w 29 Listopad 2011, 19:19:48 ---Był to nikt nie przyszedł prócz Isa;/

--- Koniec cytatu ---

:o niemożliwe!

Może większość była na wyprawie, albo było nas tak mało, albo nie mogliśmy razem pić, po znajdzie się jakiś Djomedes i Gucio i nie da się pić :/

--- Cytat: Dragosani w 29 Listopad 2011, 19:35:02 ---Ja bym był za przywróceniem punktów chwały/reputacji. Bo teraz można robić nie wiadomo co, a i tak nie przynosi to "sławy' postaciom. A fajnie byłoby podczas zadania spotkać NPCa, co widząc postać gracza zatrzymuje się i mówi "Hej, jesteś X. Słyszałem o tobie. Ty zrobiłeś to i to!"

--- Koniec cytatu ---

I punkty chwały mógłby dawać Gordiu, tak obok talentów. Tylko z zastrzeżeniem, że tylko w tych wyprawach, w których bierze ilość więcej osób, kilka gildii. Nie tak, że idzie sobie jedna gildia w trzy osoby na jakieś zadanie.

Patty:

--- Cytat: Dragosani w 29 Listopad 2011, 19:35:02 ---Ja bym był za przywróceniem punktów chwały/reputacji. Bo teraz można robić nie wiadomo co, a i tak nie przynosi to "sławy' postaciom. A fajnie byłoby podczas zadania spotkać NPCa, co widząc postać gracza zatrzymuje się i mówi "Hej, jesteś X. Słyszałem o tobie. Ty zrobiłeś to i to!"

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Nikolai w 29 Listopad 2011, 19:37:48 ---I punkty chwały mógłby dawać Gordiu, tak obok talentów. Tylko z zastrzeżeniem, że tylko w tych wyprawach, w których bierze ilość więcej osób, kilka gildii. Nie tak, że idzie sobie jedna gildia w trzy osoby na jakieś zadanie.

--- Koniec cytatu ---
Przecież są - Przy niektórych osiągnięciach jest przypisane, że przewiduje się za ich uzyskanie punkty chwały.

Gordian Morii:

--- Cytat: Nikolai w 29 Listopad 2011, 19:37:48 ---:o niemożliwe!

--- Koniec cytatu ---

Był, sam zakładałem temat.

--- Cytat: Nikolai w 29 Listopad 2011, 19:37:48 ---I punkty chwały mógłby dawać Gordiu, tak obok talentów. Tylko z zastrzeżeniem, że tylko w tych wyprawach, w których bierze ilość więcej osób, kilka gildii. Nie tak, że idzie sobie jedna gildia w trzy osoby na jakieś zadanie.

--- Koniec cytatu ---

Ja już nie gram miśq. I nie ja jestem od tego.

--- Cytat: Patty w 29 Listopad 2011, 19:38:49 ---Przecież są - Przy niektórych osiągnięciach jest przypisane, że przewiduje się za ich uzyskanie punkty chwały.

--- Koniec cytatu ---

Nie ma. Chciałem, to wprowadzić z Gunsesem, możesz sobie poczytać o tym, w dziale, którego nazwy nie można wymawiać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej