Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (72/419) > >>

Koza123:
Przecież w prawie każdym moim poście, jak piszę o swojej postaci, to wygląda to mniej więcej tak: "Konrad zauważył...", "Konrad zrobił..."
Było zrozumiałe, ale wolałem się upewnić, czy nie chciałeś mi czegoś przekazać.

Elrond Ñoldor:
Chciał przekazać, że źle walczyłeś. Przecież zawsze to tak dział O.o

A to TY jesteś ten Konrad! :)

Koza123:
Dokładnie. Ten szkielet miał taki sam poziom zaawansowania jak ja. To Aragorn nawymyślał bredni. Tak, jakby nie dało się wytrącić przeciwnikowi broni, gdy ten wykonuje zamach...

Isentor:

--- Cytat: Koza123 w 24 Styczeń 2012, 23:16:36 ---Dokładnie. Ten szkielet miał taki sam poziom zaawansowania jak ja. To Aragorn nawymyślał bredni. Tak, jakby nie dało się wytrącić przeciwnikowi broni, gdy ten wykonuje zamach...

--- Koniec cytatu ---
W takim wypadku najlepszym rozwiązaniem jest unik, mniejszym kontra. Nie zaś wytrącenie broni w momencie kiedy przeciwnik mocno zaciska rękojeść i przygotowany jest do tego, że klinga jego miecza spotka się z oporem podczas cięcia Twojej skóry.

Elrond Ñoldor:
<facepalm> Jakby nie patrzeć sam o tym pierwszy napisałem. Wykonuje zamach. ALE w poprzednim zdaniu napisałeś że ten zamach to "potężny atak". Czyli mocny, siłowy, nie do sparowania. A ty nie dość że go sparowałeś, to jeszcze wytrąciłeś broń! To jest absurdalne! Sparować normalny atak? Jak najbardziej! Ale nie "potężny".

--- Cytat: Isentor w 24 Styczeń 2012, 23:19:53 ---W takim wypadku najlepszym rozwiązaniem jest unik, mniejszym kontra. Nie zaś wytrącenie broni w momencie kiedy przeciwnik mocno zaciska rękojeść i przygotowany jest do tego, że klinga jego miecza spotka się z oporem podczas cięcia Twojej skóry.

--- Koniec cytatu ---

Gdy w tamtym momencie dwie bronie się spotkały, siłą praw fizyki, twoja słabsza musiała ustąpić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej