Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (62/419) > >>

Izabell Ravlet:
Ktoś wspomniał o bibliotece - pracowałem nad tym pomysłem z Isem, ale w sumie nic z tego nie zostało udostępnione. Isuuuu...

Co do leczenia - miałem już kiedyś zaproponować stworzenie miejsc w których możemy skontaktować się z daną organizacją. Brzmi to dziwnie, ale o co chodzi? Pamiętam, kiedyś Zey miał za zadanie poinformować kogoś z Gildii o czymśtam. Gdzie się udał? Do punktu rekrutacyjnego.
Dlatego proponuję tematy: "Bramy Gildii Magów", "Kontakt Samotnych ÂŁowców", "Wysłannik Bractwa ÂŚwitu" i coś dla Wampirków... Cwnt?

Gordian Morii:

--- Cytat: Aragorn w 23 Styczeń 2012, 15:42:22 ---A gdyby z założyć NPC'a uzdrowiciela, w sensie że szpital? Jak kogoś poharata np. mantikora na wyprawie. Mikstury są cholernie drogie.

--- Koniec cytatu ---

Is wspominał mi o trochę innym pojęciu uzdrowienia niż teraz więc myślę, że trzeba poczekać na jego magię.

--- Cytat: Dyum w 23 Styczeń 2012, 15:46:12 ---W sumie fakt. Takiemu Diomkowi przydałaby się jakaś profesjonalna opieka. Ogólnie to jestem za tym, żeby jakoś bardziej urealnić Efehidon. Stworzyć banki, jakieś zakłady pracy (coś w deseń czeladzi z wcześniejszych Marantów), pocztę (to by było fajne), bibliotekę, jakieś ośrodki kultury, etc.

--- Koniec cytatu ---

Radio, telewizję, sieć. ;)

Patty:

--- Cytat: Gordian w 23 Styczeń 2012, 16:49:31 ---Radio, telewizję, sieć. ;)

--- Koniec cytatu ---
Czołgi na ulicach, godzina policyjna...

Elrond Ñoldor:
Euro, Fiskusa, Komorników, ZUS, Kryzys...

Anette Du'Monteau:
Za szpitalem jestem jak najbardziej za. Jakaś była by drobna opłata, a powiedzmy dałoby się leczyć bez tych mikstur i pomocy magów. Chyba, że wszelka medycyna u ans jest na poziome "Pierwszej pomocy"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej