Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (413/419) > >>

Melkior Tacticus:
To znaczy?

Patty:
Ja nie widzę takiej potrzeby, przecież możesz robić to już teraz, nie ma potrzeby dorabiania do tego nowej formatki.

Rikka Malkain:

--- Cytat: Patty w 04 Kwiecień 2019, 13:35:20 ---Ja nie widzę takiej potrzeby, przecież możesz robić to już teraz, nie ma potrzeby dorabiania do tego nowej formatki.

--- Koniec cytatu ---
No właśnie można, a koledze chodzi chyba o to żeby był taki obowiązek  <zdrowie>

A mi chodzi o to, że by można było tak jakby "ustawić" sobie datę wyprawy. Na przykład mamy Veris, a ja piszę że ta wyprawa zaczęła się jeszcze w Hemis  >:D

Patty:

--- Cytat: Rikka Malkain w 04 Kwiecień 2019, 13:43:28 ---No właśnie można, a koledze chodzi chyba o to żeby był taki obowiązek  <zdrowie>

A mi chodzi o to, że by można było tak jakby "ustawić" sobie datę wyprawy. Na przykład mamy Veris, a ja piszę że ta wyprawa zaczęła się jeszcze w Hemis  >:D

--- Koniec cytatu ---
No i właśnie dlatego jest to bez sensu, jak chcesz to sobie zapisujesz a jak nie chcesz no to nie. Zresztą co to za problem to policzyć?

Zaidaan:

--- Cytat: Rikka Malkain w 04 Kwiecień 2019, 13:43:28 ---No właśnie można, a koledze chodzi chyba o to żeby był taki obowiązek  <zdrowie>

--- Koniec cytatu ---

Nie wolno w zaginanie czasoprzestrzeni. Nie zdziwiłbym się jakby po tym były problemy z niektórymi postaciami lub innymi wydarzeniami

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej