Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Melkior Tacticus:
To znaczy?
Patty:
Ja nie widzę takiej potrzeby, przecież możesz robić to już teraz, nie ma potrzeby dorabiania do tego nowej formatki.
Rikka Malkain:
--- Cytat: Patty w 04 Kwiecień 2019, 13:35:20 ---Ja nie widzę takiej potrzeby, przecież możesz robić to już teraz, nie ma potrzeby dorabiania do tego nowej formatki.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie można, a koledze chodzi chyba o to żeby był taki obowiązek <zdrowie>
A mi chodzi o to, że by można było tak jakby "ustawić" sobie datę wyprawy. Na przykład mamy Veris, a ja piszę że ta wyprawa zaczęła się jeszcze w Hemis >:D
Patty:
--- Cytat: Rikka Malkain w 04 Kwiecień 2019, 13:43:28 ---No właśnie można, a koledze chodzi chyba o to żeby był taki obowiązek <zdrowie>
A mi chodzi o to, że by można było tak jakby "ustawić" sobie datę wyprawy. Na przykład mamy Veris, a ja piszę że ta wyprawa zaczęła się jeszcze w Hemis >:D
--- Koniec cytatu ---
No i właśnie dlatego jest to bez sensu, jak chcesz to sobie zapisujesz a jak nie chcesz no to nie. Zresztą co to za problem to policzyć?
Zaidaan:
--- Cytat: Rikka Malkain w 04 Kwiecień 2019, 13:43:28 ---No właśnie można, a koledze chodzi chyba o to żeby był taki obowiązek <zdrowie>
--- Koniec cytatu ---
Nie wolno w zaginanie czasoprzestrzeni. Nie zdziwiłbym się jakby po tym były problemy z niektórymi postaciami lub innymi wydarzeniami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej