Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Lithan le Ellander:
Da się może określić ilość dozwolonych edytowanych znaków w poście?
Isentor:
--- Cytat: Lithan le Ellander w 11 Marzec 2015, 21:29:40 ---Da się może określić ilość dozwolonych edytowanych znaków w poście?
--- Koniec cytatu ---
Czego?
Progan:
--- Cytat: Isentor w 11 Marzec 2015, 21:30:59 ---Czego?
--- Koniec cytatu ---
<facepalm> Znaki... Czyli litery, spacje, przecinki, kroki.
Isentor:
--- Cytat: Lithan le Ellander w 11 Marzec 2015, 21:29:40 ---Da się może określić ilość dozwolonych edytowanych znaków w poście?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Progan w 11 Marzec 2015, 21:34:52 --- <facepalm> Znaki... Czyli litery, spacje, przecinki, kroki.
--- Koniec cytatu ---
Więc pytasz mnie czy da się określić ilość edytowanych znaków w poście? Owszem w poście możesz edytować nieskończoną ilość znaków, na dowolną nieskończoną ilość znaków. W zasadzie ogranicza Cię tylko zbiór znaków oferowany przez system operacyjny.
Progan:
--- Cytat: Isentor w 12 Marzec 2015, 13:40:17 ---Więc pytasz mnie czy da się określić ilość edytowanych znaków w poście? Owszem w poście możesz edytować nieskończoną ilość znaków, na dowolną nieskończoną ilość znaków. W zasadzie ogranicza Cię tylko zbiór znaków oferowany przez system operacyjny.
--- Koniec cytatu ---
Nie znam się na tym czy można zakodzić tak, aby w poście edytować można było np. tylko 10-20 znaków. Wtedy takie ograniczenie na dziale wypraw pozwalałoby na poprawę literówek, ale utrudniałoby zmianę całego kontekstu posta. Rzucam pomysłem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej