Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (380/419) > >>

Isentor:

--- Cytat: Silion aep Mor w 10 Luty 2015, 21:15:05 ---Aha dzieki za wytlumaczenie ale swoja droga to mozna by to przerobic odpowiednio :)

--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że można.

Gordian Morii:

--- Cytat: Isentor w 10 Luty 2015, 21:08:46 ---Gordian akurat teraz jest zły na odrzucenie jego projektu, nie powinien jednak tak traktować innych. Dlatego Gordiana tulimy. <tuli> Zaś co do Twojego pytania. Tamten projekt umki nie został rozpisany pod mechanikę gry, krukom nie chciało się tego poprawnie zapisać więc projekt został wielokrotnie odrzucony. Mamy w systemie mechanikę dostosowaną do walki na posty. Bez poprawnego zapisu pierwotną umką można było w dowolny sposób, przenosić przedmioty dowolnej wielkości i wagi przez dowolny okres czasu. Taki god mode z liną.

--- Koniec cytatu ---

No tak najlepiej zwalić na Gordiana, bo mu odrzucili projekt..

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Ostatnia edycja 23 grudnia. Odrzucone przez radę 9 stycznia.  Pierdolenie... Dlatego najpierw bądź czegoś pewny, a potem rób z drugiej osoby idiotę i hejtera :) Tulimy Isa  <tuli>

Isentor:

--- Cytat: Gordian Morii w 10 Luty 2015, 21:26:00 ---Ostatnia edycja 23 grudnia. Odrzucone przez radę 9 stycznia.  Pierdolenie... Dlatego najpierw bądź czegoś pewny, a potem rób z drugiej osoby idiotę i hejtera :) Tulimy Isa  <tuli>

--- Koniec cytatu ---
O więc jednak poprawili. Moje gratulacje, naprawdę jestem pełen podziwu, bo pamiętam, że szło to jak krew z nosa. Zauważ tylko, że odrzucony został cały projekt, zaś w informacji zwrotnej gracze otrzymali od izby, co jest źle a co dobrze. Także najpierw bądź czegoś pewny, a potem rób z drugiej osoby idiotę i hejtera :) Tulimy Gordia  <tuli>

Gordian Morii:
Widziałem PW, które dostał Zef więc wiem o jakie bzdury się czepiali. Więc akurat ja akurat jestem pewny zanim coś napiszę.

Isentor:

--- Cytat: Gordian Morii w 10 Luty 2015, 21:31:58 ---Widziałem PW, które dostał Zef więc wiem o jakie bzdury się czepiali. Więc akurat ja akurat jestem pewny zanim coś napiszę.

--- Koniec cytatu ---
Też widziałem co mu wysłali i mieli w tym sporo racji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej