Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (36/419) > >>

Izabell Ravlet:

--- Cytat: Isentor w 30 Grudzień 2011, 17:57:58 ---Zadania przeważnie są unikatowe. W związku z tym trudno o ciągły napływ nowych zadań. MG mają też prywatne życie. Staramy się jak możemy. Zawsze można wysłać swój scenariusz. Niekoniecznie dla siebie. Ale dla innych graczy.

--- Koniec cytatu ---
I tu wkraczam ja i mój pomysł, o którym pisałem na OT. Tych NPCów z Atusel by się pozbyło i zamiast nich zrobiło tablicę ogłoszeń. Gracze, mający zbyt dużo czasu lub dobry pomysł wymyślali by zadanka, po zatwierdzeniu u Isqa wrzucali je na tablicę, gdzie inni gracze mogą zdecydować się na wykonanie takiego zadanka. Tadam.

Julian:

--- Cytat: Darlenit w 30 Grudzień 2011, 20:10:23 ---I tu wkraczam ja i mój pomysł, o którym pisałem na OT. Tych NPCów z Atusel by się pozbyło i zamiast nich zrobiło tablicę ogłoszeń. Gracze, mający zbyt dużo czasu lub dobry pomysł wymyślali by zadanka, po zatwierdzeniu u Isqa wrzucali je na tablicę, gdzie inni gracze mogą zdecydować się na wykonanie takiego zadanka. Tadam.

--- Koniec cytatu ---
Ale odpowiedziałem Ci, że to i tak będzie zbiór zadań tylko, że bez NPC i z inną nazwą.

Elrond Ñoldor:
Więc równie dobrze można zmienić nazwę i trochę treści w środku...

Izabell Ravlet:

--- Cytat: Julian w 30 Grudzień 2011, 20:31:30 ---Ale odpowiedziałem Ci, że to i tak będzie zbiór zadań tylko, że bez NPC i z inną nazwą.

--- Koniec cytatu ---
W OT nie zrozumiałem twojej wypowiedzi. Teraz też nie do końca rozumiem, co chcesz przekazać taką informacją.

--- Cytat: Nikolai w 30 Grudzień 2011, 20:36:24 ---Więc równie dobrze można zmienić nazwę i trochę treści w środku...

--- Koniec cytatu ---
Można i tak

Julian:
Chcesz stworzyć "Tablicę Ogłoszeń", a czym się to będzie różniło od tego, co teraz mamy? Niczym, bo to nadal będzie zbiór zadań.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej