Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Przyszłość Europy
Isentor:
--- Cytat: Crisis w 29 Listopad 2011, 19:45:00 ---Nie lubię wyborczej, ale mimo wszystko jest to jedyna w miarę normalna gazeta w naszym nienormalnym kraju.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli wybiórczą uważasz za jedyną w miarę normalną gazetę w naszym kraju to - <tuli>
Julian:
--- Cytat: Isentor w 29 Listopad 2011, 19:42:02 ---Ten sam Sikorski, który uważa, że Polska powinna być stanem federacji Europejskiej. Nie dziękuję postoje.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego Polska zawczasu odejść z UE. Polscy obywatele nie powinni płacić za upadek Grecji. Ale zacytuje tutaj Kabaret Młodych Panów "ÂŻadna unia, tylko burdel. Ale dają kasę, więc siedzimy cicho".
Jak dla mnie Gw prezentuje rzetelne informacje i z całego świata. Jak dla mnie RP ma po prostu za mało informacji. Jestem w II liceum, od września nie udało mi się skonstruować prasówki (3 artykuły) z informacji w RP.
got2:
--- Cytat: Sir Julian John Watherby w 29 Listopad 2011, 19:56:22 ---Dlatego Polska zawczasu odejść z UE. Polscy obywatele nie powinni płacić za upadek Grecji. Ale zacytuje tutaj Kabaret Młodych Panów "ÂŻadna unia, tylko burdel. Ale dają kasę, więc siedzimy cicho".
--- Koniec cytatu ---
Mądre słowa.Unia to wielka komnata tajemnic...
A jeśli chodzi o gazety to różne dają inne inforamcje.
Julian:
Nie nazwałbym Unii "komnatą tajemnic". Unia powstała w czasie zimnej wojny. Czas w, którym narody potrzebowały jakiejś namacalności pokoju, zjednoczenia narodów. I tak właśnie powstało UE.
Crisis:
I właśnie dlatego Unia musi się zmienić, bo są inne czasy. Jak ma wyglądać ta zmiana, trzeba dyskutować o tym. Jednak UE w obecnym stanie ledwo się trzyma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej