Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona broń z Gothic II

<< < (9/17) > >>

(nie)bezimienny:
Moje ulubione bronie z Gothica II:

Miecz:
Smocza Zguba
Obrażenia: chyba 90
Siła: chyba 100 :)
Lubię ten miecz za jego wygląd i wysokie obrażenia, przez niego zadawane.

ÂŁuk:
brak

Kusza:
Kusza ÂŁowcy Smoków
Obrażenia: 100
Zręczność: 70 lub 75

Pozdrawiam

Canis:
moja uluiona broń jednoręczna to laga. Fajnie wygląda, lubialem poginać z lagą w stroju maga czy też paladyna, fajnie to wyglądało. jest ona równie pierwszą bronią jaką się posługujemy więc czuję do niej pewien... sentyment czy coś. a potem jako broń dwóręczną to lubię ciężkie amgiczne ostrze na smoki czy coś. które wygląda dokładnie jak Uriziel...  no tylkoz e niema tego niebieskiego krysztalu.

Serek13:
Moja ulubiona broń to ciężkie magiczne ostrze na smoki (chyba źle napisałem bo dawno nie grałem).
ÂŁuk... żaden mam kuszę   .
Kusza ÂŁowcy smoków najlepsza w grze.
topór:najlepszy besekera.

Magoospl:
Moja ulubiona broń to

Pogromca orków (w g1 to miecz blizny lub wrzask bersekera)

A łuk to:
bukowy (Noc Kruka)
110 dmg'a i nienarzucający wygląd (jak smoczy łuk czy kusza)
:).

Lucas Paladin:
Cóż dużo jest broni w Gothic II, które podobają mi się pod względem wizualnym, ale także obrażeń przez nie zadawanych. Pewnie i tak większość wybiera Duże Magiczne Ostrze na Smoki, z powodu wyglądu URZIELA oraz wysokich obrażeń. Z kolei moje ulubione bronie to:

Miecz/Topór: Kordelas: Obrażenia: 70 | Wymagana Siła: 70 | Wartość: 2000
Ta broń przypadła mi do gustu przede wszystkim pod względem wyglądu. ÂŚwietnie - wręcz idealnie pasuje do Piratów, których niestety w G2 nie spotykamy. Zresztą wygląd Bezimiennego w tym wielkim "czymś" robi naprawdę duże wrażenie.

ÂŁuk/Kusza: ÂŁuk Wojenny: Obrażenia: 75 | Wymagana Zręczność: 90 | Wartość: 2500
Z kolei ten łuk spodobał mi się zarówno pod względem wizualnym jak i obrażeń. Po prostu cudo, dla prawdziwego myśliwego i kogoś kto lubi komuś wpakować strzałę między oczy (xD)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej