Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Piłsudski

<< < (2/4) > >>

Julian:
Ten LINK idealnie pasuje do dzisiejszego święta niepodległości.

Elrond Ñoldor:
Tyle mamy tu mądrych person. Niech ktoś mi opowie tak normalnie, o co chodzi z tymi zamieszkami w Wawie. Bo ja widzę to tak:
Idą sobie prawicowi narodowościowscy w marszu, świętuję że Polska odzyskała niepodległość. A tu nagle z dugiej strony stają im lewaki anarchistyczni twierdząc że nie przejdą i chuj. ÂŁodefak?

Patty:
Po w pierwszym marszu uczestniczyła m.in. Młodzież Wszechpolska i inne tego typu organizacje skrajnie prawicowe. Lewakom to nie na rękę i zaczęli ich nazywać faszystami, organizując kontrmarsz. Dalej sam się gubię, bo to po prostu bez sensu.

Isentor:
Jeśli Antifa zaprasza niemieckich anarchistów na blokowanie Polskiego marszu upamiętniającego odzyskanie niepodległości to wiec, że coś się dzieje Edziu. Jak dla mnie, jeśli banda Niemców próbuje zakłócić marsz upamiętniający odzyskanie przez Polskę niepodległości to wygląda to tak jakby nie chcieli Polski wolnej i niepodległej. Jakby się z tym nie zgadzali. W związku z tym wszystkich przeciwników wrzucam do jednego wora. Wora komunistów i faszystów. Tylko tych prawdziwych, a nie nazywanych tak przez środowiska lewicowe i propagandę stalinowską Polskich żołnierzy AK.

Julian:
Piosenkę Isu do twojego komentarzu idealną mam:
//www.youtube.com/watch?v=UY8Mdzdsi44

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej