Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiony Arcymag w Koloni
Robben:
Powiem krótko - Xardasa najbardziej lubię, bo służy Beliarowi, jest najpotężniejszy, pomaga Beziemu itd. Na drugim miejscu daję Saturasa, bo też jest w porządku, a na końcu Corristo, gdyż ze wszystkich trzech arcymagów jest trochę nie za bardzo uprzejmy :P.
Magnus Dux Wolly:
Corristo nie lubię jest niemiły
Saturas jest OK ale jest niemądry bo cały ten kopiec rudy to jedna beznadzieja.
Xardas jest odlotowy i bardzo go lubię ale trochę stuknięty na punkcie czarnej magi.
SmoQ:
1. Miejsce - Xardas - Lubię go nie względu na jego potęgę oraz magie, ale ze względu iż odgrywa on wielką rolę w życiu Beziego. Jest bardzo tajemniczym człowiekiem. Zna się on najbardziej ze wszystkich magów na strukturze bariery oraz na magii.
2. Miejsce - Saturas - Miły człowiek ale trochę nie rozsądny, myśli że ten jego cały kopiec rudy zniszczy barierę i wydostaną się na wolność. Ogólnie myślę że dobrze iż on jest arcymagiem kręgu Magów Wody, dobrze się spisuje na tym stanowisku.
3. Miejsce - Corristo - Uważam, że jest on poczciwym człowiekiem i nie jest wcale gorszy od Saturasa. Niestety umarł ale na pewno będziemy o nim pamiętać. Cóż tu więcej pisać...
To moje zdanie... ;D
Oktawian August:
Moim ulubionym Arcymagiem w Koloni jest Saturas.Dlatego że jest miły,opanowany i w G1 lubię Magów Wody.
Pawlas:
Oczywiście, że Xardas. Wybrałem bez namysłu, bo jest taki mhhhroczny i tajemniczy, często zaskakuje nas np. tym, że pojawia się w świątyni Sniącego na końcu gry lub tym, że zna sposób na obalenie bariery. Jest najpotężniejszym magiem w kolonii, więc Xardas RULLEZZZ!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej