Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
[ROZWIÂĄZANY] W tym miejscu miał znajdować się jakiś błyskotliwy tytuł
Gordian Morii:
--- Cytat: Garik w 12 Wrzesień 2011, 19:39:33 ---Co do tej szaty czarnego maga... Chodzi Ci o to co noszą magowie asasynów? Jeśli tak, to ma to chyba każdy sprzedawca pancerzy asasynów, z tym że to się zwie Elitarny Pancerz Asasyna o ile się nie mylę i potrzeba na to trochę reputki. Jeśli szukasz szaty "Xardasowej", to nigdzie nie dostaniesz, no przynajmniej nie w zwykłym Gothic 3.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie to sobie uświadomiłem, że to jedynie Xardas popiernicza w szacie a Assasyni po prostu w swoich pancerzach. Trochę lipnie, no ale trudno się mówi. Kodami se ściągnę:D
Adaś:
<hę>
Gordian Morii:
--- Cytat: Mr. Adamus w 12 Wrzesień 2011, 20:20:44 --- <hę>
--- Koniec cytatu ---
A za to powinieneś dostać warna;p
Dodatkowo muszę powiedzieć, że gówno prawda Adamusie!;p Kostury są jednak w Starych skrzyniach. Tych z magicznym śmieciem! ;p
Adaś:
Wiesz ja wyczytałem to na forum ja się tym osobiście nie interesowałem bo jak mówiłem wolę miecz. :D
A co do tego " <hę>" nie umiałem się powstrzymać bo jakoś w to nie wierzę. Ty na cheatach?
Gordian Morii:
Wiesz mając w eq wszystkie rodzaje pancerzy Nordmarczyków, Szatę druida, Strój gońca leśnego i lekki pancerz Assasyna to kod na Szatę Czarnego Maga jest raczej słabo pomocny. Głównie chodzi tu o sam "szpan". W lesie sobie biegam w szacie druida, po Nordmarze w szacie ognia, a po pustynnych miastach Assasynów w budzącej grozę szacie Czarnego maga:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej