Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

[ROZWIÂĄZANY] W tym miejscu miał znajdować się jakiś błyskotliwy tytuł

<< < (4/6) > >>

Devristus Morii:

--- Cytat: Gordian w 23 Sierpień 2011, 23:37:31 ---Ale wtedy niestety zrobi się nieudane a nie anulowane;D

--- Koniec cytatu ---

To po odprowadzeniu ich po prostu ich zabij.

Gordian Morii:
Problem z siarką rozwiązałem. Przebiegłem się po kopalniach znalazłem jedną bryłę siarki i jest;]

Silden też rozwiązałem - po prostu wyzwoliłem miasto;] Co ciekawe doniosłem na Inoga przywódcy i przywódcy areny. Potem poszedłem do samego Inoga i powiedziałem, że orkowie wiedzą, a on nie przejął się tym tylko powiedział "No to trzeba jak najszybciej rozpocząć walkę" no i wyzwoliliśmy Silden, znaczy ja wyzwoliłem. On tylko się pałętał pod nogami.

Adaś:
Jeśli to ci pomoże to znalazłem na innym forum kostury zwiazane z magia ognia sa w skrzyni 38 i 46

Gordian Morii:
Taak? O kurcze. Bo ja póki co skupiłem się na Starych skrzyniach. Bo z nich wypadają fanty w stylu amuletów, pierścieni i mikstur stałych. Myślałem, że i kostury, ale skoro one wyskakują ze skrzyń Ciężkich, to na nich się skupię;] Fenk ju.

Rikka Malkain:
Co do tej szaty czarnego maga... Chodzi Ci o to co noszą magowie asasynów? Jeśli tak, to ma to chyba każdy sprzedawca pancerzy asasynów, z tym że to się zwie Elitarny Pancerz Asasyna o ile się nie mylę i potrzeba na to trochę reputki. Jeśli szukasz szaty "Xardasowej", to nigdzie nie dostaniesz, no przynajmniej nie w zwykłym Gothic 3.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej