Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Kampania Wyborcza
Julian:
Rozpoczęła się kampania wyborcza dotycząca wybór do parlamentu w roku 2011.
Kto jest waszym kandydatem na premiera?
Która partia waszym zdaniem powinna objąć władzę w Polsce?
Zachęcam do dyskusji.
Szanujemy swoje zdanie, nie kłócimy się!
Nie obrażamy nikogo, użytkowników forum jak i polityków! A jeżeli musicie to robić to z kulturą.
Moim zdaniem Platforma Obywatelska dobrze rządzi Polską wraz z PSL. Oczywiście nie obyło się bez wpadek, takich jak słynna "druga Irlandia", ale nie było źle. Może obiecanego 1000 km autostrad nie będzie, ale za to powstają stadiony na Euro 2012 i inne inwestycje. I nie, nie jestem fanatykiem PO, jestem wręcz apolityczny. Oceniam to co widzę.
Adaś:
wg mnie wszyscy politycy to są złodzieje (jeśli kogoś tym uraziłem to przepraszam ale takie mam zdanie) gdyż jak to się mówi wszyscy chcą sie dostać do "koryta" i ja na żadnego polityka nie głosuje chociaż jest 3 polityków których jedynie lubię :D a są nimi : Pan Palikot :D , Korwin-Mikke :D i ÂŚ.P Lepper :D
Elrond Ñoldor:
O Wielki Królu Julianie! Może stworzyłbyś ankietę ze wszystkimi kandydatami? :)
Osobiście jeszcze nie wiem na kogo zagłosować. Nie znam kandydatów, nie widziałem spotów wyborczych, reklam ani nic. Niemniej jednak przed samymi wyborami zrobię to czego nie zrobią "normalni" Polacy. Otóż zapoznam się z programem każdej partii i dopiero jak uznam co jest dla mnie najlepsze, tak zagłosuje.
Od razu mówię że lewaki na mój głos nie mają co liczyć <ignorant>
Gordian Morii:
Ja już wiem że poparcia udzielę PiSowi. Czemu? A bo PO mnie wkur.. denerwuje i to co robią "dla Polski" wcale takie dobre nie jest. A przynajmniej w moim odczuciu.
Na PiS głosuję bo najbardziej odpowiadał mi ich dotychczasowy program i chyba tego faktu nie zmieni to co pokażą gdy oficjalnie rozpoczną kampanię.
Aha i wg mnie mości Palikot jest błaznem a nie szanującym się człowiekiem. Wielkie ataki na rządzących, kościół i wszystkich tych, którzy nie uznają go za swego wyzwoliciela sprawiają, że ten człowiek nie może oczekiwać ode mnie ani grama szacunku.
Nessa:
Nie ma bata, by ktoś się na to kiedykolwiek odważył w naszym państwie. Za duży elektorat i zupełnie inna filozofia polityczna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej