Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Partie polityczne

<< < (9/18) > >>

Isentor:

--- Cytat: Gordian w 30 Kwiecień 2011, 11:15:47 ---Co się martwisz. W razie zagrożenia tak jak przed laty Kościuszko, nasz Bronek wyjdzie przed pałac ubrany w chłopską sukmanę i zwoła wojsko chłopskie uzbrojone w kosy ustawione na sztorc. Ruskim damy radę <rycerz>

--- Koniec cytatu ---
Myślę, że Polski rząd pobiłby w takiej sytuacji czas jaki potrzeba na pokonanie dystansu Warszawa - Brazylia.

Gordian Morii:
Nawet byś odprawy przejść nie zdołał:D

Robben:
A ja mam gdzieś wybory. Po co mam na nie iść? Oddać głos na partię, która i tak nie wniesie nic nowego? Chyba że, jak powiedzieliście, zostanie uwzględniona jakaś partia, na którą warto oddać głos, to może pójdę. Ale Po i PIS już są nudne. Za dużo ich i tylko prowadzą spory między sobą. Przydałoby się coś nowego, tylko co? Partia Palikota? ;/
Ja co prawda zawsze wolałem PO niż PIS, ale mimo to i tak nie zamierzam na nich głosować, bo mnie nie przekonują.

--- Cytat: Ocian w 23 Kwiecień 2011, 20:00:23 ---Byłem za PO do czasu "wpadki" Bronisława. Zostaliśmy całkowicie ośmieszeni przez głowę państwa. Czy dobrze jest że rządzi nami osoba która nie zna poprawnie języka polskiego?

--- Koniec cytatu ---
Heh, gdyby to tylko jedna wpadka, ale było ich już kilka. Ale Kaczyński też się skompromitował pisząc obiad przez ,,T''. A ja myślałem, że to tylko na tym forum takie śmieszne błędy występują. Ale Komorowskiego i tak wolę niż Kaczyńskiego, bo Jarosław ciągle ma jakieś pretensje o coś. Lech jeszcze mógł być, ale Jarek jest denerwujący. ;/

Pabloo:
Głosuje na Palikota bo chce zalegalizować zielsko  :D

Gordian Morii:

--- Cytat: Pabloo w 11 Maj 2011, 12:27:59 ---Głosuje na Palikota bo chce zalegalizować zielsko  :D

--- Koniec cytatu ---

Palikot to jest człek popierdzielony w każdym względzie i punkcie odniesienia... Ja nie wiem czy on jest na prawdę taki czy tylko robi sobie taką otoczkę, żeby szokować. Co do legalizacji to nie będę się wypowiadał, bo to nie temat do tego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej