Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Klub piłkarski / Piłka nożna
Elrond Ñoldor:
O Arsenalu było kiedyś głośno, pamiętam te czasy ;)
Co do Messiego i jego bramki. To fakt. ÂŁadna. Obszedł wszystkich. po okręgu w pełnym biegu. Sam tak nie raz robiłem...
Robben:
Zdecydowanie Barca. Dobry klub. Podoba mi się ich styl gry. Co prawda ja nie jestem jakimś fanem, co interesuje się, kto kogo sprzedał i kupił, i też nie oglądam każdego meczu, ale kiedy gra Barcelona, to oczywiście jest za nią. Kiedyś grając na boisku z kolesiami też wcielałem się Beckhama, Ronaldinha, Ronalda, Rooney'a i innych przydupasów, oczywiście zawsze byłem najlepszy, ale to było dawno. Ba, nawet chciałem być kiedyś piłkarzem i zapisałem się do klubu, ale zabrakło chęci i czasu. Z jednej strony grać w jakimś badziewnym polskim klubie to nic ciekawego, ale z drugiej strony... grać w jakimś dobrym, zagranicznym klubie, to byłoby coś. W każdym razie teraz tylko jestem fanem i to teraz tylko moje hobby.
--- Cytat: Nikolai w 28 Kwiecień 2011, 20:24:40 ---Co do Messiego i jego bramki. To fakt. ÂŁadna. Obszedł wszystkich. po okręgu w pełnym biegu. Sam tak nie raz robiłem...
--- Koniec cytatu ---
E, tam. Ja nie takie bramki strzelałem. ;]
--- Cytat: Ponurak w 28 Kwiecień 2011, 14:35:17 ---Wolę już Messiego niż ronaldo :P
--- Koniec cytatu ---
Ja też, ale od Messiego znowu wolę modelkę, dziewczynę Ronaldo. :)
Lucas Paladin:
Chwalmy Miłosierdzie Boże za zwycięstwo Arsenalu nad Czerwonymi Diabłami. Niech się biorą do roboty, może jeszcze uda się ugrać mistrza. ;D
Elrond Ñoldor:
<spadł z krzesła śmiejąc się konwulsyjnie>
Nawigacja
Idź do wersji pełnej