Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

pomoc ze zbroją paladyna

<< < (2/4) > >>

Firax:
Nikolai:zobaczę to co mówiłeś
Ocian:Byłem wszędzie gdzie mnie fabuła zagnała ;)
Ogólnie:Jestem już w Nordmarze, ale nadal potrzebuję tej zbroi (np ginę po 3 hitach zwykłego ogra, dlatego muszę je z magii rozwalać i tracić rzadkie zwoje). I mam jeszcze jeden problem/bug. Mianowicie schodzę na sam dół klasztoru i chcę przeczytać księgę "Kroniki Dominacji", próbuję i..... nagle mi bezi mówi : "Nie jestem na to gotowy". czy może to dlatego, że mam za mało prastarej wiedzy? A może dlatego, że obok mnie idze Thorlard (czy jakoś tak), ponieważ pomoc si.ę przyda ;).

Elrond Ñoldor:
Dlatego że jest to związane z pewnym zadaniem. Dopiero gdy najwyższy Arcykapłan poradzi Ci byś tam poszukał odpowiedzi na jedno pytanie, będziesz mógł ową księgę przeczytać. Tylko uważaj.

Firax:
Jaki arcykapłan? Dargoth? Jeśli on to rozmawiałem już z nim i nic mi o tym nie powiedział.

Gordian Morii:
Patrzaj panie:
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=251 tu i w następnych tematach masz spis wszystkich zadań w Myrthanie, Varancie i Nordmarze. Wypełnij wszystkie, naexpisz trochu, wzbogacisz się etc. i uda Ci sie zdobyć tą upragnioną zbroję.

A z tą kroniką to zleca Myxir. Gdy będziesz szukał artefaktów Adanosa a dokładnie pierścienia.

Firax:
Co do kasy - ją już mam, brak mi tylko reputacji. A  co do Myxira - gdzie on jest?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej