Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

pomoc ze zbroją paladyna

<< < (4/4)

Zaginiony97:
Ja Ci radzę uzbierać reputacje na pancerz Paladyna . Koło Silden , blisko wodospadu jest kanion , gdzie jest tarcza Paladyna . A co o reputacji to np . Odprowadziłeś Kevina do Okary ? Może zrób zadania w Nemorze tam sporo reputacji :)

arni1552:
Zgadzam sie z poprzednikami zadania z Nemory i Okary dodadzą ci tą upragnioną reputacje chociaż ja chodziłem z dwoma długimi mieczami i średnim buntownika przepłyń z cape dun do lago i idz do mora sul naucz sie walki dwoma mieczami i możesz iść do Nordmaru

Rhobar III ͺ͵:
Według mnie 50% reputacji jest dosyc latwo zdobyć. Odbiłeś już z Gornem Gothe? Zabiłeś orków w Vengardzie i na zewnątrz bariery? Porób zadania w Nemorze i Okarze tam zdobedziesz te 50%. A czy przyprowadziłeś zbiegłych niewolników do obozu buntowników? 5% reputacji za to dostaniesz.

Rhobar III ͺ͵:

--- Cytat: Zaginiony97 w 16 Marzec 2012, 19:43:56 ---Ja Ci radzę uzbierać reputacje na pancerz Paladyna . Koło Silden , blisko wodospadu jest kanion , gdzie jest tarcza Paladyna . A co o reputacji to np . Odprowadziłeś Kevina do Okary ? Może zrób zadania w Nemorze tam sporo reputacji :)

--- Koniec cytatu ---
Nie Kevina tylko Rufusa :-)

Rhobar III ͺ͵:
Skoro nie dajesz sobie rady to idz do Varantu gdzie nabijesz sobie expa a dopiero potem idz do Nordmaru.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej