Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Informacje
Isentor:
Z dniem dzisiejszym tj. 12 lipca wchodzi w życie aktualizacja Marantu do wersji 3.1. Proszę graczy o zgłaszanie się o poprawę statystyk w tym temacie. Nie zalecamy poprawy statystyk na własną rękę.
Przypominamy o nowych zasadach, z którymi trzeba się obowiązkowo zapoznać:
- Rozpoczęcie gry w Marant
- Zasady uczestnictwa w wyprawie
- Tworzenie postaci
- Zasady tworzenia domu
- Umiejętności nabywane
- Umiejętności rasowe
- Specjalizacje walki
- Spis zaklęć magicznych
- Statystyki materiałów
- Mikstury oraz ich właściwości
- Rośliny oraz ich właściwości
- Ekwipowanie przedmiotów
- Atrybuty i kary
Isentor:
Jeśli w statystykach kostura macie coś takiego:
--- Cytuj ---Nazwa broni: kostur śmierci
Rodzaj: kostur
Typ: oburęczny
Obuch: 28
Wytrzymałość: 35
Opis: Wykuty z 2,3kg srebra, zwieńczony 1kg zielonym kryształem z wymiaru draconów, o zasięgu 2 metrów. Dzięki kryształowi mag otrzymuje bonus do jednego zaklęcia na post z magii śmierci.
--- Koniec cytatu ---
Poprawcie to na:
--- Cytuj ---Nazwa broni: kostur śmierci
Rodzaj: kostur
Typ: oburęczny
Obuch: 28
Wytrzymałość: 35
Opis: Wykuty z 2,3kg srebra, zwieńczony 1kg zielonym kryształem z wymiaru draconów, o zasięgu 2 metrów. Dzięki kryształowi mag otrzymuje bonus do jednej inkantacji na post z magii śmierci.
--- Koniec cytatu ---
Gunses:
Oczywiście wpisując swoją własną dziedzinę Magii. ÂŻeby Magowie Ognia/Wody/Ziemi/Powietrza nagle nie mieli kryształów z bonusem inkantacji do Magii ÂŚmierci ;)
Isentor:
Prośba do graczy. Raportujcie wszelkie posty (opcja zgłoś do moderatora) z nie działającymi grafikami lub linkami odsyłającymi do starego adresu wiki Marantu.
Isentor:
Proszę wszystkich graczy z tytułem szlacheckim o zgłoszenie się do mnie na PW. Tytuły szlacheckie nie będą już przyznawane na konto a na postać gracza. Ponadto zostanie wprowadzony system zarobku z miana posiadania ziemi. Dlatego też musimy wprowadzić was do spisu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej