Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (72/90) > >>

Szarleǰ:
Anette, chcę tylko odnieść się do tej części wypowiedzi, która dotyczy mnie, czyli na temat wyborów uzupełniających (gdyż do tej pory to ja byłem za nie odpowiedzialny). No więc nie przypominam sobie, żebym dostał PW, o którym mówisz, ani też nie rozumiem jego ewentualnej racji bytu - wszak wybory uzupełniające są otwarte cały czas od początku waszej kadencji. Rozumiem, że ciężko znaleźć winnego za brak ochotników, ale obrzucanie się nawzajem błotem chyba nie rozwiąże problemu :).

Funeris Venatio:
PW zostało wysłane 25 września 2015 roku o godzinie 18:19.

Szarleǰ:

--- Cytuj ---Primo: Elizabeth nie piastuje już godności Lorda. Proszę o wykreślenie go z listy i dopisanie do wyborów uzupełniających, że poszukujemy dwóch osób, nie jednej.
--- Koniec cytatu ---

http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/topic,26936.0.html

Powyższy temat został zamknięty dzisiaj, po to, by otworzyć nowy, dokładnie o takiej samej treści. Nie wiem o co wam chodzi bo wasza prośba była spełniona - wybory były rozpisane, ba, nawet dla trzech osób, nie dla dwóch. Ja powoli odpadam, nie wiem po co na siłę chcecie mi udowodnić moją winę, kiedy wybory były rozpisane od samego początku i nie zamierzałem ich zamykać do momentu, kiedy nie wyłonimy wystarczającej ilości kandydatów. Poza tym nawet prośba zawarta w PW wskazuje na to, że chodziło jedynie o dopisanie czegoś do istniejących już zgłoszeń (choć wtedy było to zbędne, bo istniejąca forma była poprawna - czyli dokładnie taka sama, jak w nowym temacie, otwartym dzisiaj na waszą prośbę). Do tej pory nie rozumiem czego ode mnie oczekiwaliście, żeby zamknąć stare zgłoszenia i otworzyć nowe? Pomijam już fakt, że nie pokrywa się to z treścią PW, na które się powołujecie, w szczególności ty, Fun, bo dobrze wiesz, że nie olałem tego PW, ba, nawet na nie odpisałem i rozmawialiśmy. Ale na miłość boską, pomyślcie logicznie...

Funeris Venatio:
Nie zrozummy się źle, ja tego nie oczekiwałem i nie mam pretensji do osoby Szarleja, gdyż wiem, że ze swoich obowiązków się wywiązał po tym, jak mu przekazałem informacje o odpadnięciu następnego z Lordów.

Anette Du'Monteau:
Różnica polega na tym że otwarcia tematu nikt nie zauważył, ani nie było info ogólnego, więc raczej ludzie żyli w nieświadomości że potrzeba nowych lordów. Dlatego wcześniej były robione nowe tematy do wyborów uzupełniających

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej