Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Szarleǰ:
Jakiej nieświadomości, o czym ty mówisz? Ja zdaje sobie sprawę, że warto było otworzyć nowy temat, dla odświeżenia tych zgłoszeń i przypomnienia. Ale zgłoszenia były otwarte cały czas, nie były zamknięte nawet przez moment - a wszyscy dobrze wiedzą, że lordów brakuje (pomijając nowych graczy, acz ci i tak nie mogą się zgłaszać).
Ale poza tym - nigdy nie dostałem PW z prośbą o otwarcie nowego tematu! Skąd te pretensje? Jakie info? ÂŻe zgłoszenia dalej są aktualne? bo nowych nie otwierałem i nikt mnie o to nie prosił.
Anette Du'Monteau:
Tylko mówię, że nie widziałem niczego co by oznaczało że ludzie oficjalnie wiedzą o potrzebie zgłoszeń do Lordów
Devristus Morii:
Kroniki królewskie, których długi czas aktualizacji właśnie się zakończył, zostały zaktualizowane. Teraz możecie grać bezpiecznie i szczęśliwie, gdyż to ziarenko w oku i drzazga z palca zostały wyjęte.
Isentor:
Z waszej kłótni wynika, że problemem jest brak komunikacji. Nadam radzie królewskiej możliwość edycji aktualności na forum. Nikt już niczego nie pominie. ;)
Aldyn:
W temacie jak zacząć (http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Jak_zacz%C4%85%C4%87#Krok_2) przy wzrorze do domostwa jest podany stary, niepoprawny zapis daty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej