Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Skargi i pomyłki
Nawaar:
Poza tym, kto tobie broni pójść do tartaku i sobie dorabiać?
Progan:
Poczucie klimatu, moje dziecko?
Elrond Ñoldor:
Guciu to nie żart. Ty na start jak dostajesz ziemie to już możesz inkasować kasę. To czy chcesz tam robić więcej lokacji to już twoja brożka.
Silion aep Mor:
Lucas nie dal mi calej wyplaty, tlumaczac iz rzekomo krzywo pocialem drewno. Posty moze i byly troszke krotsze niz z dnia popszedniego ale byly dlugie, a ustawione jest ze ma byc min.3 zdania. Tam bylo wiecej niz 3 zdania. To logiczne ze codziennie posty beda inne bo nie mozna w nieskonczonosc pisac tego samego a nie chcemy zeby kopiowac postow z dnia wstecz. 6 godzin przepracowane [member=2398]Lucas Paladin[/member] tak wiec nalezy mi sie cala wyplata.
Isentor:
--- Cytat: Rakbar Nasard w 18 Kwiecień 2015, 10:14:56 ---Progan, sęk (deska w niej sęk) w tym, że obecnie jesteś właścicielem hrabstwa ale już nie jego zawartości. To dziwny układ, ale nie możesz dysponować ani gminami ani dystryktami, nie masz również z nich wpływów (pełnych). Gdybyś sobie podliczył wszystkie wypłaty to za swoją gminę dostałbyś nieco ponad 1200 grzywien na tydzień w chwili obecnej. :)
--- Koniec cytatu ---
Patologia, z którą sukcesywnie walczymy. Rozdaje teraz wyłącznie gminy i to w pierwszej kolejności tylko tam, gdzie gracz posiada wyższy tytuł. Takim sposobem kilku baronów ma już gminy w swoich dystryktach i posiadanie ziem zaczyna mieć sens. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej