Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (66/90) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Gunses Cadacus w 17 Kwiecień 2015, 20:11:09 ---Dobrze mi ostatnio idzie to skarżenie się.

Za 6 godzin pracy w tartaku dostaje się 220 grzywien. Gdyby pracować tak chociażby przez 3 dni w tygodniu, to już jest 660 grzywien. Moje wielkie hrabstwo generuje 440 grzywien tygodniowo.

Ja wiem, że to przywilej, otrzymywać za free 440 grzywien tygodniowo, ale czy zarabiać 660 grzywien w ciągu tygodnia to nie za dużo, hm?

Z drugiej strony obniżenie kwot zmniejszy zainteresowanie, ale wtedy zarobiłby i dorobiłby się ten, który by chciał pracować. Teraz nachapać kasy się może każdy.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Silion aep Mor w 17 Kwiecień 2015, 22:33:44 ---Z tym ze jednak trzeba sobie przypilnowac aby wpadlo to 6 godzin.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Co innego napisać jedno zdanie u herolda raz w tygodniu, a co innego włazić i męczyć przez te 3 dni co godzinę obfity post, w którym opisujesz jak bawisz się w tartaku.

Funeris Venatio:
Poprawka: niektórzy gracze otrzymywali wynagrodzenie za napisanie jednego zdania.

Nawaar:
Teraz się to zmieniło.

Progan:

--- Cytat: Elrond Ñoldor w 17 Kwiecień 2015, 23:50:01 ---Dokładnie. Co innego napisać jedno zdanie u herolda raz w tygodniu, a co innego włazić i męczyć przez te 3 dni co godzinę obfity post, w którym opisujesz jak bawisz się w tartaku.

--- Koniec cytatu ---
Obfity?  <huh>

Porównując do opisu lokacji, w którym trzeba zamieścić jej dzieje, duży opis, szczególne miejsca aż po spotykanych tam ludzi,a za którą otrzymujesz 5-10 grzywien tygodniowo, uważasz, że to opis pracy w tartaku na 3-5 linijkowy post jest obfity (20 grzywien)?

Edziu, żart, prawda?

Rakbar Nasard:
Progan, sęk (deska w niej sęk) w tym, że obecnie jesteś właścicielem hrabstwa ale już nie jego zawartości. To dziwny układ, ale nie możesz dysponować ani gminami ani dystryktami, nie masz również z nich wpływów (pełnych). Gdybyś sobie podliczył wszystkie wypłaty to za swoją gminę dostałbyś nieco ponad 1200 grzywien na tydzień w chwili obecnej. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej