Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (44/90) > >>

Elrond Ñoldor:
Albo żebyś to ty, Isu, określił im poprzeczkę, ile mogą umieć. W szczególności ta martokineza (kurwa <facepalm>). I te złoto. Rozumiem trochę kasy na dobry początek. Ale nie ustawienie gracza do końca życia.

Mantos:
A miałem dać sobie spokój ;/

--- Cytat: Gunses w 03 Październik 2012, 10:17:58 ---Ty na prawdę uważasz, że takim zachowaniem stworzysz sobie otoczkę osoby doświadczonej? Inteligentnej? Mi to się kojarzy z jakimś niedowartościowanym gostkiem, który na różne wyuczone i wypraktykowane sposoby, próbuje pustymi słowy podwyższyć swoje poczucie wartości i umocnić stanowisko w tej dyskusji.
--- Koniec cytatu ---

Przezabawne ;d Cóż, szkoda, że to jest skierowane go Grisa nie do mnie więc pozostawiam mu odpowiedź, od siebie dodam tylko tyle, że w tym momencie sam dokładnie tak się zachowałeś i oszczędziłeś mi trudu opisywania twojej postawy. Starasz się udowodnić swoją wyższość wplatając jakieś śmieszne wyzwiska w swoje wypowiedzi starając się nas sprowokować, niestety jak widzisz nie udało ci się to i teraz nóżkami tupiesz.

--- Cytat: Gunses w 03 Październik 2012, 10:17:58 ---Kim ty jesteś, żeby wiedzieć jaki świat odkrywam a jaki nie? Grisku, przecież sam wiesz, że to śmieszne i żałosne. Nie da się tak człowieka określić. Przychodzisz nie wiadomo skąd i twierdzisz, że co... ÂŻe śpię z lapkiem i cały czas odświeżam tg? Beka z Ciebie.
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy śpisz z lapkiem, ale każdy idiota zauważy, że w swojej samoocenie podbudowujesz się swoim stanowiskiem w jakiejś małej forumowej grze. Zaprzeczaj ile chcesz, ale to ty cały czas odwołujesz się do szacunku innych userów, chwalisz się swoim bagażem doświadczenia i przytaczasz co ty tu nie zrobiłeś. Mój bohater.

--- Cytat: Gunses w 03 Październik 2012, 10:17:58 ---Działasz jak Canis. Zasady pod swoje widzi mi się. Tylko, że na Ciebie nie ma gdzie donieść. Problem polega również na tym, że chcesz utrzymać system i pracujesz nad nim jak dziki. Magia, walka, eq. Wszystko fajnie, ale takie akcje strasznie burzą twój wizerunek. Kto będzie znosił kolejne takie wpadki? Sam widzisz jak wypowiadają się gracze. Powiedz mi szczerze, warto tego wysłuchiwać, tych kłótni i niezadowolenia, dla Grisa i Mantosa? To ma być cena ich powrotu? Widzisz sam jak gracze podchodzą do twoich decyzji w sprawie tej dwójki. Już lepiej by było, gdyby nie wracali, niż żeby na wstępie, przez kilka twoich decyzji zrobili taką burzę na forum.
--- Koniec cytatu ---

Proszę, proszę, bardzo ładnie proszę nie ośmieszaj się... Nie wiem skąd u ciebie aż taka zawiść, ale prawda jest taka, że gdy chcieliśmy wrócić to Isu był ostatnią osobą, której na tym zależało. Jego decyzja w sprawie "tej dwójki" była znana (kurwa powtarzam to 10 raz, zapamiętajcie tym razem), jeszcze w czasie wakacji gdy zgodził się na konwersję statystyk. Najbardziej mnie bawi w twojej wypowiedzi to jak próbujesz uświadomić Isowi, że na chwilę obecną jedyna słuszna opcja to nas wypierdolić ;d Ubawiłem się setnie, najlepsze jest to, że jedyną osobą która nas namawiała do powrotu byłeś ty, by nas wpleść w swoje wspaniałe imperium. Cóż, nie mówię, że gdybyśmy się zgodzili ta dyskusja nigdy nie miała by miejsca, ale mogę się założyć, że ty nie byłbyś jej przodownikiem.

--- Cytat: Elrond w 03 Październik 2012, 10:44:51 ---Albo żebyś to ty, Isu, określił im poprzeczkę, ile mogą umieć. W szczególności ta martokineza (kurwa <facepalm>). I te złoto. Rozumiem trochę kasy na dobry początek. Ale nie ustawienie gracza do końca życia.

--- Koniec cytatu ---

Edziu, nie rozumiem dlaczego cię tak strasznie boli ten jeden skill, skoro mag może zrezygnować z przynależności do gildii i trenować się na wojownika to nie rozumiem dlaczego wojownik nie mógłby postąpić podobnie i uzyskać tą mortkokinezę. Więc wciąż czekam na wyjaśnienie o co ci właściwie chodzi ;/ Co do złota to masz rację, bo przy takiej sumie to nie ma właściwie po co grać tylko chodzić i skille wykupywać. No, ale to już Pawła kwestia co z tym zrobi.

Elrond Ñoldor:
Chodzi mi o to, że nie nauczysz się tak od razu w Pakcie umiejętności Martokinezy. Musiałbym iść ścieżką, najpierw adepta, później maga, a na końcu arcymaga. O ile umiejętności wojownicze tego tak nie wymagają chyba, w gildii magicznej jest pewien schemat nauki. Aktualnie masz umiejętność po prostu wyjętą z dupy. ;)

Ja na miejscu Isa dałbym wam po prostu pewną pulę talentów i kasy na naukę. I dołączacie do organizacji i dopiero uczycie się odpowiednich rzeczy. A nie że sami sobie wybieracie co chcecie. ÂŁamiąc balans, wkurwiając innych...

Grison:

--- Cytat: Gunses w 03 Październik 2012, 10:17:58 ---Ty na prawdę uważasz, że takim zachowaniem stworzysz sobie otoczkę osoby doświadczonej? Inteligentnej? Mi to się kojarzy z jakimś niedowartościowanym gostkiem, który na różne wyuczone i wypraktykowane sposoby, próbuje pustymi słowy podwyższyć swoje poczucie wartości i umocnić stanowisko w tej dyskusji.
--- Koniec cytatu ---
Tu masz idealną odpowiedź:

--- Cytat: Mantos w 03 Październik 2012, 12:09:21 ---Starasz się udowodnić swoją wyższość wplatając jakieś śmieszne wyzwiska w swoje wypowiedzi starając się nas sprowokować, niestety jak widzisz nie udało ci się to i teraz nóżkami tupiesz.
--- Koniec cytatu ---
Nic dodać nic ująć.

--- Cytat: Gunses w 03 Październik 2012, 10:17:58 ---Kim ty jesteś, żeby wiedzieć jaki świat odkrywam a jaki nie? Grisku, przecież sam wiesz, że to śmieszne i żałosne. Nie da się tak człowieka określić. Przychodzisz nie wiadomo skąd i twierdzisz, że co... ÂŻe śpię z lapkiem i cały czas odświeżam tg? Beka z Ciebie.
--- Koniec cytatu ---
W tym przypadku również:

--- Cytat: Mantos w 03 Październik 2012, 12:09:21 ---Nie wiem czy śpisz z lapkiem, ale każdy idiota zauważy, że w swojej samoocenie podbudowujesz się swoim stanowiskiem w jakiejś małej forumowej grze. Zaprzeczaj ile chcesz, ale to ty cały czas odwołujesz się do szacunku innych userów, chwalisz się swoim bagażem doświadczenia i przytaczasz co ty tu nie zrobiłeś. Mój bohater.
--- Koniec cytatu ---
Ponownie nic do dodana.
Dobrze zapamiętaj sobie ten opis, bo to obraz twojej osoby - łaknącego poklasku, pseudo-inteligentnego pozera, realizującego się na małym forum. Byłeś całkiem zabawny i do tolerowania, póki nie zacząłeś wylewać swoich żalów i maluczkich ambicji na nas.

--- Cytat: Gunses w 03 Październik 2012, 10:17:58 --- <facepalm> dygnął Ci?
--- Koniec cytatu ---
Hahaha. ;d Głębokie i błyskotliwe jak twoja mentalność.

Mantos:

--- Cytat: Grison w 03 Październik 2012, 17:15:49 ---Hahaha. ;d Głębokie i błyskotliwe jak twoja mentalność.

--- Koniec cytatu ---

Trochę szacunku Paweł.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej