Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (38/90) > >>

Elrond Ñoldor:
Ful opcję dla woja jeszcze zrozumiem. Połączenie woja i zabójcy jeszcze zrozumiem. Na kasę mam wyjebane. Ale kurwa, MARTOKINEZA do tego??? O.O Mentos? Ty chyba sam sobie to układałeś bez wiedzy i akceptacji żadnego gm.

To się nazywa balans. A drażniłem Gucia w tej kwestii ostatnio...

Mantos:

--- Cytat: Elrond w 01 Październik 2012, 23:16:19 ---Ty chyba sam sobie to układałeś bez wiedzy i akceptacji żadnego gm.

--- Koniec cytatu ---

Tak

Elrond Ñoldor:
No kurwa :)

Anette Du'Monteau:

--- Cytat: Mantos w 01 Październik 2012, 22:48:23 ---Pod jakim względem psują one balans? Bo z tego co wiem to upuszczanie krwi, czy skórowanie nie jest najbardziej zabójczym talentem w grze ;/ Tak, mam mortokineze nie będąc magiem, tak samo jak magowie mogą biegać z mieczami i nikt im tego nie zabroni. (nie jest to również umiejętność czysto magiczna, nie posiada żadnych form inkantacji) Jedna umiejętność ofensywna  + 2 specjalizacje walki bronią w moim przypadku więc nie wyolbrzymiaj.

--- Koniec cytatu ---

No fajnie tylko mortokineza uśmierca praktyczne każdego przeciwnika samą myślą, a porównanie do maga z mieczem ma się nijak. Czemu miały nie używać tej broni? Bozia mu rączki zabrała i tylko potrafi wypowiadać inkantację? To nie fair w stosunku do magów bo żeby oni mogli się tego nauczyć muszą skończyć nie raz więcej niż jedną ścieżkę magii. I nagle wprawiony wojownik nie znający chocby jednego zaklecia potrafi zgniesc przeciwnika jednym ruchem, dzieki mortokinezie. Pamietam jak rozmawialismy o zmianach w v3.1 ze mortokineza bedzie najwyzsza ngroda dla najlepszych magow w grze, wiec nie bedzie takiego problemu z balansem, teraz jednak taki jest.

Dragosani:

--- Cytat: Vi w 02 Październik 2012, 13:48:32 ---No fajnie tylko mortokineza uśmierca praktyczne każdego przeciwnika samą myślą, a porównanie do maga z mieczem ma się nijak. Czemu miały nie używać tej broni? Bozia mu rączki zabrała i tylko potrafi wypowiadać inkantację? To nie fair w stosunku do magów bo żeby oni mogli się tego nauczyć muszą skończyć nie raz więcej niż jedną ścieżkę magii. I nagle wprawiony wojownik nie znający chocby jednego zaklecia potrafi zgniesc przeciwnika jednym ruchem, dzieki mortokinezie. Pamietam jak rozmawialismy o zmianach w v3.1 ze mortokineza bedzie najwyzsza ngroda dla najlepszych magow w grze, wiec nie bedzie takiego problemu z balansem, teraz jednak taki jest.

--- Koniec cytatu ---

Pamiętam tamte rozmowy. Pamiętam też jak grając Zelerisem czekałem na to i nie doczekałem się. W sumie z mojej winy, bo zacząłem grac nową "starą" postacią (bez bonusów, żeby była jasność). Ale mimo to Zelerisem pracowałem na mortokinezę ponad rok. Pomijając, rzecz jasna, wcześniejszą grę Dragiem. Poza tym do tego nie potrzeba koncentracji przypadkiem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej