Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (27/90) > >>

Koza123:
Ekhym. Czy ja mam 20 talentów? Koniec końców, jestem początkujący. Mniej więcej. I tu nie chodzi o stan majątkowy, tylko o sprawiedliwość. "Czemu jego wyprawa jest oceniona, a moja nie?" Takie podstawowe pytanie, które może zadać taki poszkodowany gracz. Bo dużo nowsze wyprawy od tej, która dała początek dyskusji są już ocenione.

Isentor:

--- Cytat: Koza123 w 11 Kwiecień 2012, 21:24:30 ---Ekhym. Czy ja mam 20 talentów? Koniec końców, jestem początkujący. Mniej więcej. I tu nie chodzi o stan majątkowy, tylko o sprawiedliwość. "Czemu jego wyprawa jest oceniona, a moja nie?" Takie podstawowe pytanie, które może zadać taki poszkodowany gracz. Bo dużo nowsze wyprawy od tej, która dała początek dyskusji są już ocenione.

--- Koniec cytatu ---
Dlatego, że niemożliwe jest ocenienie długiej wyprawy mając tylko chwilę wolnego czasu, który poświęca się na czytanie krótkich wypraw.

Koza123:
To mam rozumieć, że od 13 lutego (wtedy Adaś napisał ostatni post), Zeyfar nie znalazł godziny, aby to zrobić? Czy to jakiś żart? Jeśli tak, to wybitnie kiepski...

Isentor:

--- Cytat: Koza123 w 11 Kwiecień 2012, 22:00:26 ---To mam rozumieć, że od 13 lutego (wtedy Adaś napisał ostatni post), Zeyfar nie znalazł godziny, aby to zrobić? Czy to jakiś żart? Jeśli tak, to wybitnie kiepski...

--- Koniec cytatu ---
Bywa. Nie będę tolerował szczeniackich pyskówek, niedoceniania pracy MG i wymagania od nich służebnego niewolnictwa. Jeśli nie ma zrozumienia z Twojej strony, zabraknie go również z naszej. Tyle na ten temat.

Koza123:
Nie chodzi o zrozumienie. Doceniam to, co robicie, ale to dla mnie dość... dziwne, że już prawie 2 miesiące (za 2 upłynie 2 miesięcznica) nikt tego nie zrobił, a nie oszukujmy się- wyprawa do najdłuższych nie należy. Maskujesz swoje słabości? Jeśli nie możesz dać sobie z tym rady, wyznacz pomocnika, albo dwóch. Oczywiście prócz Zeyfara. On akurat ma na głowie jeszcze organizację, więc potrafię go zrozumieć. Ty na marancie jak narazie niewiele robisz. Nawet wypraw już za bardzo nie oceniasz. Mógłbyś się za to zabrać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej