Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (26/90) > >>

Devristus Morii:

--- Cytat: Koza123 w 11 Kwiecień 2012, 19:44:03 ---Tak naprawdę ta moja, Adasia, Aragorna i Mogula wyprawa nie jest aż tak długa. Poza tym zamiast tyle z Adasiem dyskutować mógł się za to wziąć. Jestem pewien, że przeczytałby chociaż stronę.

--- Koniec cytatu ---

Powiem tak: Wszystko ma swoje procedury i to nie jest takie hop siup. Zeyfar może ocenić każdą wyprawę na odwal, ale czy wynik zostanie zaakceptowany przez Isentora to nie wiadomo. Wtedy czekalibyście o wiele dłużej.

Koza123:

--- Cytat: Devristus w 11 Kwiecień 2012, 19:50:02 ---Powiem tak: Wszystko ma swoje procedury i to nie jest takie hop siup. Zeyfar może ocenić każdą wyprawę na odwal, ale czy wynik zostanie zaakceptowany przez Isentora to nie wiadomo. Wtedy czekalibyście o wiele dłużej.

--- Koniec cytatu ---
To wyjaśnij mi, po co Zeyfar to robi? Po co czyta i przyznaje talenty, skoro Isentor potem rówież to przeczyta i sprawdzi jego robotę? I potem gracz musi zmieniać ilość talentów, czy coś, bo Isentor zmienił decyzję Zeyfara. Bez żartów. To jest bezdyskusyjnie robienie z graczy debili. Wchodzę na wyprawę i widzę, że Zeyfar dał mi ST. Idę do nauczyciela, uczę się czegoś, bo mi akurat potrzeba, a tu potem wchodzi Isentor i daje mi 3 BT. Co ja mam robić?

Anette Du'Monteau:
Skoro Isu zamyka zadanie, które oceniłem to znaczy, że się zgadza. Widziałeś by do tej pory się tak zdarzyło, że była zmieniona decyzja?? Ja się zgłosiłem do Isa jako pomoc przy ocenianiu. Nie brałem na siebie wszystkich zadań, tylko część żeby odciążyć Isa i pozwolić mu prowadzić pracę nad usprawnieniami do v3.1. Podobnie też czasem odpiszę u nauczycieli, bo nie każdy MG ma czas. Ale to nie znaczy, że przejąłem całkowicie danego NPC.

Koza123:
Nikt nie odpowiedział na moje pytanie.

Isentor:

--- Cytat: Koza123 w 11 Kwiecień 2012, 20:05:08 ---Nikt nie odpowiedział na moje pytanie.

--- Koniec cytatu ---
Ktoś kiedyś powiedział, że nie ma głupich odpowiedzi, są tylko głupie pytania.

Dziwi mnie, że pretensje o talenty mają najbogatsi i najbardziej wypasieni gracze. Rozumiem gdyby o rozliczenie upominał się początkujący gracz bez zapasu 20 talentów na koncie. Niestety MG to też ludzie. Uszanujcie nasz czas, naszą pracę i nasze chęci. Staramy się oceniać was sumiennie i sprawiedliwie. Nie przekładamy jakości na ilość.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej