Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Skargi i pomyłki

<< < (21/90) > >>

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 25 Luty 2012, 12:06:10 ---Ale przerzucisz wszystkie zasoby za jednym razem? Bo jest cała masa tematów na wiki, których nie ma w spisie.

--- Koniec cytatu ---
Podepnę całą wiki pod inną domenę.

--- Cytat: Gunses w 25 Luty 2012, 12:06:10 ---Właśnie, jest na wiki jakiś spis wszystkich założonych tematów?

--- Koniec cytatu ---
Masz na myśli tematy z forum?

Gunses:
Yyy.... Mam na myśli coś takiego, że jest sobie temat jakiś, już nie pamiętam co to było, ale nie było tego w spisie zasad. Tak jakby był ukryty i tylko przez wpisanie do wyszukiwarki odpowiedniej frazy się pojawiał.

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 25 Luty 2012, 12:34:43 ---Yyy.... Mam na myśli coś takiego, że jest sobie temat jakiś, już nie pamiętam co to było, ale nie było tego w spisie zasad. Tak jakby był ukryty i tylko przez wpisanie do wyszukiwarki odpowiedniej frazy się pojawiał.

--- Koniec cytatu ---
Wpis na wiki? Nie wszystko podpięte jest pod kategorie Zasady Gry. Na wiki masz stare zasady, lub nowe, nie skończone projekty.

Gunses:
A to pewnie o to mi chodziło

Gunses:
Podstawy łowiectwa - Każdy domorosły myśliwy nie obędzie się bez podstawowej wiedzy na temat pozyskiwania trofeów. ÂŚciąganie skór i łusek oraz wyrywanie pazurów, kłów i rogów na pewno wystarczą na początku twojej przygody z myślistwem.
[Wymagania: brązowy talent] Koszt: 50 - sztuk złota

:o
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Ankheg
Tam mamy:

Ataki
Atak kwasem - Ankheg produkuje silne kwasy trawienne, które może wykorzystać podczas walki. Wydala ze swej paszczy strumień kwasu długości do 9 metrów

Trofea
1x żądło Ankhega

Pytanie!
Jedno żądło to ile litra kwasu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej