Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
klucz od świątyni mara sul
KARWO:
Witam mam bardzo głupi problem.
Jeden z kluczy do świątyni Mora Sul ma niewolnik Yasspes no i dostajemy misje, aby go zabić. Zamiast go skopać pozwoliłem mu odejść no i zwiał z KLUCZEM!!! Zapomniałem, ze on go ma Wie ktoś gdzie on polazł jak się pozwoliło mu uciec? Następny klucz ma szef Mora Sul ( ten co w tym wielkim bunkrze siedzi ) i można go podobno kupić od niego, ale nie mam takiej opcji dialogowej a nie chcę go zabijać, jak mam zdobyć ten klucz?
Simon:
Mi niewolnik w podziękowaniu za wolność dał ten klucz, więc powinieneś go chyba mieć...
Opcja dialogowa odnośnie klucza Gonzalesa pojawia się po rozmowie z szefem orków przy świątyni w Mora-Sul (tym do którego prowadzimy Orknaroka). Ja grając pierwszy raz zabiłem wszystkich orków przy tej świątyni i wtedy jedyną możliwością uzyskania tego klucza jest zabicie Gonzalesa (chyba, że kradzież kieszonkowa, ale tego nie próbowałem).
Garret:
Pamiętasz miejsce gdzie z tamtym paladynem ubiłeś pełzacze? Może niewolnik z kluczem poszedł do niego. A tak przy okazji on nazywa sie Yusuff, a nie Yasspess. Jeśli go tam nie będzie rozjrzyj sie po okolicy (tak na obszarze o promieniu 2 cm na mapie). Jak go nie znajdziesz wczytaj grę.
Garret
KARWO:
dzieki poszukam go w ruinach, ale nadal nie mam opcji dialogowej z gonzalesem na temat klucza, tak samo miałem z saturasem tylko tematy o nauce maiałem, mapy niedał itp same błędy w tej grze do bani.
Do świątyni wlazłem troche w nielegalny sposób bo przez dziurę w dachu a potem się teleportowałem do miasta, przynajmniej mam koronę
Garret:
Jak nie masz z nim opcji dialogowej to go zabij, ale skoro wszedłeś przez dziurę to problem załatwiony. Masz za to trochę mniej expa bo nie optworzyłeś bramy, ale zdobądż ten klucz, otwórz ją to exp będzie. A tak przy okazji to jak ty wlazłeś na dach? Lataniem??
Garret
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej