Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Pomoc związana z grą
Zaidaan:
--- Cytat: Kiellon aep Kharim w 24 Listopad 2017, 10:31:34 ---Feudalizm: Kiellon aep Kharim jest wasalem Themo Kacmarusa i prawo nakazuje jej posłuszeństwo względem seniora .
Weźcie to jej zmienicie na mu.
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/W%C5%82asno%C5%9Bci_ziemskie_oraz_zysk_p%C5%82yn%C4%85cy_z_ich_posiadania#Dystrykt_Ikhar
--- Koniec cytatu ---
Prosze bardzo ;)
Gunses:
Chciałbym zapytać ile trwa naprawa uszkodzonego oręża? Bo to chyba wymaga innego czasu niż ukucie z surowej sztaby broni, hm?
Dragosani:
Z tego co wiem nie ma chyba określonego czasu. Co oczywiście jest głupotą, więc jakiś trzeba byłoby dodać. Myślę, że nie więcej niż połowę czasu wykuwnia/przerwy pomiędzy tworzeniem.
Gunses:
--- Cytat: Dragosani w 17 Grudzień 2017, 09:34:07 ---Z tego co wiem nie ma chyba określonego czasu. Co oczywiście jest głupotą, więc jakiś trzeba byłoby dodać. Myślę, że nie więcej niż połowę czasu wykuwnia/przerwy pomiędzy tworzeniem.
--- Koniec cytatu ---
No trzeba by dodać. Bo łatwiej w sumie naprawić 30 mieczy - krótszy czas, niż wykuwać od zera.
Uszkodzenia określają ile procent pierwotnego materiału jest potrzebne na odnowienie np. broni. To może czas też na takiej zasadzie określić? 30% pierwotnego surowca, to i 30% czasu potrzebnego na wykucie/przerwy w pomiędzy kuciem. Hm?
Nawaar:
--- Cytat: Gunses w 17 Grudzień 2017, 15:10:48 ---No trzeba by dodać. Bo łatwiej w sumie naprawić 30 mieczy - krótszy czas, niż wykuwać od zera.
Uszkodzenia określają ile procent pierwotnego materiału jest potrzebne na odnowienie np. broni. To może czas też na takiej zasadzie określić? 30% pierwotnego surowca, to i 30% czasu potrzebnego na wykucie/przerwy w pomiędzy kuciem. Hm?
--- Koniec cytatu ---
Dobra koncepcja.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej