Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Zapisz się do gry Marant

<< < (112/127) > >>

Zaidaan:

--- Cytat: Xandor w 23 Październik 2017, 14:43:10 ---Jaszczur wszedł do karczmy z hukiem. Jego łeb zwrócił się w stronę portalu.
- Może tam zyskam siłę swoich stwórców... - następnie pewny siebie ruszył w kierunku portalu.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Miyashi:
Mężczyzna siedzący w karczmie usłyszał tutaj wiele, lecz czy była to prawda można było się przekonać tylko w jeden sposób. Dopił to co mu pozostało w kuflu i opuścił przybytek udając się w domniemanym kierunku portalu.

Marduk Draven:

--- Cytat: Miyashi w 23 Listopad 2017, 00:58:07 ---Mężczyzna siedzący w karczmie usłyszał tutaj wiele, lecz czy była to prawda można było się przekonać tylko w jeden sposób. Dopił to co mu pozostało w kuflu i opuścił przybytek udając się w domniemanym kierunku portalu.

--- Koniec cytatu ---

Zostałeś przyjęty do gry, zaś po przejściu przez portal twoim oczom ukazała się polana i mieniący się w oddali obraz miasta Efehidonu.

Drakonis:
Myślę: "Nic mnie tu nie trzyma więc wejdę." I tak też uczyniłem, wszedłem w portal i oczekuje na ujrzenie czegoś niezwykłego.

Nawaar:

--- Cytat: Drakonis w 23 Listopad 2017, 20:07:15 ---Myślę: "Nic mnie tu nie trzyma więc wejdę." I tak też uczyniłem, wszedłem w portal i oczekuje na ujrzenie czegoś niezwykłego.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej